Tavaszi pihenés a Kolping Hotelban 2022

Tavaszi pihenés a Kolping Hotelban 2022

A Kolping Hotel idén is gondolt az egyszülős családokra!

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány és a családbarát Kolping Hotel újra összefogott! Az előző években sok egyszülős család tapasztalhatta meg kedvezményes áron a Kolping Hotel legendás vendégszeretetét.

Az együttműködés folytatódik, és indul a következő időszak, amikor az egyszülős családok speciális áron pihenhetnek.

                                                           Kedvezményes ár Egyszülős kártyával    Elhelyezés típusa

1 felnőtt 1 gyermek 0-12 éves korig                             64 000 Ft/2 éj                   Kétágyas szoba

További gyermek 0-12 éves korig                              20 000 Ft/ 2 éj                   Kétágyas szoba

További gyermek 12-18 éves korig                             30 000 Ft / 2 éj                   lakosztály

  • Ár tartalmazza: az ÁFA-t, a félpanziós ellátást, szállást, élményfürdő, szaunapark, gőzfürdő és fitness terem használatát, a családi- és sportprogramokon való részvételt. A gyermekeket Bobóország játékbirodalma várja. A szálloda alapszolgáltatásainak részletes listájáért keresse fel a szálloda honlapját.
  • Az ajánlat nem tartalmazza a vacsoránál elfogyasztott italokat, az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő, 18 év felett 380,-Ft/fő/éj), és a szálloda extra szolgáltatásait (kozmetika, masszázs, stb.) A szállodával szomszédos Bobo Fun Park külön belépőjeggyel látogatható. A Bobo Fun Park szolgáltatásait a hotelvendégek előnyökkel használhatják, kedvükre kombinálhatják a szállodában elérhető programkínálattal.

Fizetés: SZÉP kártya, bankkártya, banki utalás, a helyszínen készpénzzel.

Foglalja le pihenését a www.kolping.hotel.hu oldalon az ESZKA2022 promóciós kóddal.

A foglalási rendszer automatikusan a kedvezménnyel számol, ha egy szülőre és gyermekeire szól a foglalás. Foglalás időtartama min. 2 éj. Érkezési napok: vasárnap, hétfő, kedd, szerda.

A foglalás hosszabbítható a vasárnap-péntek közti időszakokra, így akár 5 éjszaka is elérhető.

Foglalható időszak: 2022. 05.03-05.26.

Kérjük, a foglalással egyidőben küldjék el az érvényes egyszülős kártyájukat online a [email protected] címre.

A kedvezményes csomag igénybevételének feltétele az érvényes egyszülős kártya társítása a foglaláshoz. Amennyiben még nincs egyszülős kártyája itt lehet regisztrálni.

A foglalásokat a beérkezés sorrendjében dolgozzák fel, az első 50 család részesül kedvezményben.

A CSALÁD MÁSODIK OTTHONA

A Kolping Hotel Spa & Family Resort alig néhány kilométerre található a Balatontól. A 10 hektáros park minden szeglete élményt rejt. Játszóterek, trambulinok, pedálos gokart pálya… Bobóország hatalmas játékbirodalmában az év minden napján kézműves foglalkozásokkal, gyerekprogramokkal szórakoztatják a kicsiket. A közös játék mellett akár szakképzett óvónőkre is lehet bízni a gyerekeket, így a szülő is kikapcsolódhat a csendes wellnessben, feltöltődhet egy kozmetikai kezelés közben vagy élvezheti a masszázs lazító hatását. Aztán folytatódhat a közös élménygyűjtés a családi fürdő medencéiben.  A sok kaland után a svédasztalos vacsorán pótolható az elvesztett energia, ahol a hagyományos ételek mellett elmaradhatatlanok a legnagyobb gyerekkedvencek és külön készülnek az ételallergiásokra is. A családokat a szobákban az otthon kényelme várja bababarát kiegészítőkkel és a lakosztályokban külön légterű, színes gyerekszobával.

Extra kihívások a szomszédban!

A Kolping Hotel üzemeltetői tapasztalataikat felhasználva a szálloda szomszédságában felépítették a dunántúli régió legnagyobb fedett élményparkját. A Bobo Fun Parkot úgy tervezték meg, hogy kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből pedig előhozza gyermeki énjüket. 3 emelet magas mászófalak és kötélpálya mellett sok más izgalmas aktivitás várja a látogatókat itt 3000 négyzetméteren: lézer labirintus, „igazi” barlang, trambulin mezők, ninja pálya...  Az adrenalin aréna több mint 30 attrakciója időjárástól függetlenül aktív kikapcsolódást kínál. A Bobo Fun Park szolgáltatásait a hotelvendégek előnyökkel használhatják, kedvükre kombinálhatják a szállodában elérhető programkínálattal.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Kolping Hotel
Cím: Alsópáhok 8394 Fő u. 120