Tavaszváró családi üdülés

Tavaszváró családi üdülés

FRISSÍTÉS - A jelentkezést lezártuk, rövidesen mindenkit e-mailben értesítünk.

Feltöltődés és kikapcsolódás – ezt válaszolta a legtöbb, sérült gyermeket nevelő egyedülálló szülő, amikor arról kérdeztük őket, hogy milyen segítségre lenne leginkább szükségük. Mi most éppen ebben szeretnénk lehetőséget biztosítani nektek, hogy kicsit kiszakadjatok a hétköznapokból és fantasztikus környezetben együtt pihenjetek, közös élményeket gyűjtsetek a családdal.

A MOL - Új Európa Alapítvány és a családbarát Kolping Hotel Spa & Family Resort támogatásával kifejezetten sérült gyermek(ek)et nevelő egyszülős családoknak hirdetünk ingyenes üdülési lehetőséget.

Időpont: 2024. március 14. - 2024. március 18.

Helyszín: Kolping Hotel Spa & Family Resort (8394 Alsópáhok, Fő u. 120.)

Jelentkezési határidő: 2024. február 21.

Ki veheti igénybe az ingyenes üdülést?

Az üdülésre a sérült gyermeket nevelő egyedülálló szülő és gyermekei jelentkezhetnek. Sérült gyermekek esetén a 18 évnél idősebb gyermekkel is ugyanúgy igénybe vehető a lehetőség. A részvétel feltétele érvényes Egyszülős Kártya

JELENTKEZNI AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL LEHET.

Fontos, hogy a férőhelyek száma korlátozott, így a regisztráció nem jelent automatikus részvételt az üdülésen. A jelentkezést követően mindenkit e-mailben értesítünk. Nyertes pályázat esetén a tényleges regisztráció a visszaigazoló levélben leírtak szerint történik majd.

A családok részére a szállás mellett napi háromszori étkezést biztosítunk. Az utazás egyénileg történik, ezt a nyertes pályázónak önállóan kell megoldania.

Az Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a támogatott üdülésre jelentkezők pályázatát egyedileg bírálja el és egyedi döntése alapján válassza ki, hogy kit részesít támogatásban. Általában minden pályázatnál előnyt élveznek azok, akik korábban még nem kaptak támogatást tőlünk. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy indokolás nélkül elutasítsuk azok pályázatát, akik a korábbi pályázatok során, vagy valamilyen szolgáltatásunk igénybevétele során rosszhiszeműen jártak el, avagy házirendünket megsértették.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím:
- 1085. Budapest, Üllői út 30.
- 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.