Thai Masszázs

Thai Masszázs

      Thai Masszázs | szerdánként 10:00 - 12:00

 

Séllei Éva

Masszőr: Séllei Éva

A tradicionális  thai masszázs minden más masszázs fajtától abban különbözik , hogy nem gyúrás, vagy erőrteljes masszázs, hanem pont nyomásos technikával végigjárjuk a testben lévő 10 fő energiavonalat és az akupresszúrás pontok nyomásával elindul egy öngyógyítási folyamat.  A thai masszázs gyógyítja a mozgásszervi fájdalmakat, nagy hatást gyakorol az  szív és érrendszerre, karbantartja és ellazítja az izmokat, relaxál. Mindenkinek  szívből ajánlott prevenció céljából. Tehát a thai masszázs  hatása elsősorban az energiarendszer kiegyensúlyozásában rejlik, ha az energiarendszer rendben van , akkor fizikailag és pszichésen egészségesek vagyunk!

A program hossza: szerdánként 10-12 óra között (2 X 45 pecben)

A masszázsra előzetes regisztráció szükséges!

Árak:

Egyszülős Kártya nélkül: 3000 Ft

Egyszülős Kártyával: ingyenes

A masszázs ideje alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk, ilyen jellegű igényedet kérjük jelezd a [email protected] játszóházvezetőnek.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ
Cím: Bupadest 1085 Üllői út 30