Továbblépni a gyászból - online tanácsadás

Továbblépni a gyászból - online tanácsadás

Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!

Közös együttműködésünk  során az életed két területén fogunk együtt dolgozni, párhuzamosan foglalkozunk a veszteséged feldolgozásával és az új önálló életképed felépítésével. Ez azért fog segíteni neked, mert képes leszel megtalálni a társad helyét az életedben, felismered: nem kell attól félni, hogy hátrahagyod őt, így képes leszel tudatosan és magabiztosan építeni a jövődet. A következő 5 lépésben szoktam együtt dolgozni azokkal, akik hozzámfordulnak: 

Első lépésben a hiányérzetedet kezeljük a  fájdalomcsökkentő gondolkodási modell segítségével. A modell sajátossága az, hogy segít beazonosítani a negatív gondolataidat, megkérdőjelezni őket és átcserélni olyanokra, amelyek az érzelmi biztonságot nyújtják számodra. Ennek kapcsán az ingadozó érzelmi állapotod egyensúlyba kerül, és ez a harmónia segít abban, hogy békét köss az élettel.  

A második lépésben megteremtjük a lelkierőt, ami szükséges a napi rendezett életviteledhez. Ennek a lépésnek az a sarokpontja, hogy kialakítsuk azt az új személyiséget, aki te vagy a társad nélkül, mert ez egy új élethelyzet, amibe, ha nem tudsz belehelyezkedni, akkor megrekedsz egy köztes gyászoló állapotban. Kifejlesztjük az új identitásodat, ahol a társad nélkül tudod ki vagy, ezáltal új szabadságot kapsz és újra stabilitást nyersz az életben. 

A harmadik lépésben a jövőt fogjuk megtervezni az életkép modell segítségével.Ez a modell sorbaveszi az egyes életterületeidet, azokon a jelenlegi helyzeted elemzéséből indulunk ki, megnézzük mire megy el az időd és az energiád. Majd minden területen megnézzük milyen eredménnyel lennél elégedett 12 hónap múlva, és ehhez milyen változtatásokra van szükség. A céltalan tapogatódzást tudatos tervezés váltja fel.

Negyedik lépésben a társad ‘elengedésén’ és a veszteséged elfogadásán dolgozunk együtt. Az eddigi életünk során bennünket ért veszteségdiagram segítségével átnézzük, hogyan dolgoztál eddig veszteségeden, lezárjuk a ki nem mondott gondolatokat és érzéseket, ez segíteni fog a fizikai kapcsolat hiányának az elfogadásában  Ezen módszer mentén a múltba való visszavágyakozás helyett a jelenben fogsz élni. 

Az ötödik lépésben fogjuk elérni azt, hogy képes legyél kimozdulni otthonról, ne szorongj az emberek társaságában. A veszteséged elején a környezeted nem várt elfordulása miatt önként választott bezárkózásból “a bátorság technikával’ fogunk kitörni A bátorság technika ebben úgy fog segíteni, hogy tudatosítja benned az erősségeidet, megtanulod használni őket, ennek kapcsán fel tudod majd vállalni önmagad, a helyzeted, önmagadnak akarsz végre megfelelni a környezeted helyett. Képessé tesz arra, hogy új ismeretségeket köss és elfogadd az emberek közelségét.        

Kinek ajánljuk? Gyászoló özvegyeknek (akik már túljutottak az akut gyászon) segítek a biztonságérzetük növelésében és a tudatos jövőképük kialakításában egy fájdalmakat csökkentő gondolkodási modell átadásával és önálló életkép kialakításával.     

Időpontfoglalás az [email protected] email címen

A tanácsadás menete A tanácsadás online zajlik, az időpontfoglalás során megadott email címet és telefonszámot kollégáink továbbítják Ágnesnek, és ő küld neked Google meet linket. A programra való jelentkezéssel beleegyezel, hogy megadjuk elérhetőségedet a gyásztanácsadónak.

Az ingyenes tanácsadást csak Egyszülős Kártyával rendelkezők vehetik igénybe.  

Simon Ágnes

10 év tapasztalattal a gyászfeldolgozásban, életvezetési tanácsadóként, özvegyként és anyaként segítek a továbblépésben, hogy megtaláld mi az, ahol elakadtál a gyászmunkában.
Özvegy szülőknek segítek, akik egyedül maradtak a gyerekekkel, hogy ne kelljen a veszteséget egyedül feldolgozniuk. Fontos, hogy legyen hova fordulniuk, legyen, aki segít a túlélő módból átmenni egy olyan állapotba, ahol megint szeretni tudják az életet. 
Segítek, hogy ismét erősek és magabiztosak legyenek, le tudják győzni a félelmeiket, megtalálják a céljaikat és megértsék, hogyan tudnak működni az új helyzetben.
Férjem halála után eldöntöttem hogy egy olyan életet és környezetet teremtek a gyerekeimnek, ahol fejlődni tudnak, ahol én is nemcsak életben maradok, hanem boldog leszek. Nem akartam elfogadni, hogy a szomorúság, keserűség lesz majd az új alapállapotom, szerettem volna, hogy tudjuk újra őszintén nevetni, szeretni, a jelenben élni. Ismerem az érzést, a helyzetet, mert én is végigmentem a gyászfolyamaton. De most már boldog vagyok, ismét szeretem az életemet.

Azt a célt tűztem ki magam elé, hogy segítsek más özvegyeknek is a feldolgozásban, a gyásztanácsadód legyek, gyászkísérődként melletted legyek. A gyászban az első személy, akivel beszélni szeretnél sajnos már nincs veled.
A második személy akivel érdemes beszélned az, aki ismeri a gyászt és megérti és látja, hol tartasz benne és ott veszi fel veled a kapcsolatot.

Hidd el, van kiút, vannak lehetőségek a szomorúságon kívül, tervezzük újra, tegyük össze életed második kötetét együtt.
Weboldalam: https://www.gyaszozvegyszulokent.hu/

Coachingot/életvezetési tanácsadást Tony Robbins tanfolyamán tanultam, aki a modern life coaching megteremtője 
Gyászfeldolgozást David Kesslertől tanultam.   
 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Online
Cím: