Vállalkozni egyszülősként okosan

Abban segítelek, hogy ha vállalkozásban gondolkodsz, esetleg már el is indítottad, de közben elakadtál, elbizonytalanodtál, hogyan juthatsz el az érdeklődőkhöz, vásárlókhoz, vagy nem tudod, hogyan kommunikálj a weboldaladon, hogyan add el termékeid, szolgáltatásaid, akkor ezeket egyrészt át tudjuk beszélni, másrészt pedig gyakorlati lépésekkel a jó irányba terellek. Nagyon gyakran időgazdálkozás, pénzügyi gondolkodás, olykor pedig a saját magunkba vetett hit az, amivel foglalkoznunk kell - különösen "egyszülőként". Abban segítelek, hogy szakmai támogatással el tudd indítani, meg tudd mozdítani a vállalkozásod.

Kiknek ajánljuk?    

Azoknak ajánlom:

  • akiknek, még nincs vállalkozása, csak ötletel rajta, esetleg már elkezdett rajta dolgozni. Ebben az esetben érdemes átnézni, hogyan lesz belőle, lehet-e olyan vállalkozás, amely stabil bevételt teremt számodra, számotokra
  • másrészt pedig azoknak ajánlom, akik vállalkozásuk első éveiben járnak, és még nincs kidolgozva a teljes folyamatuk, már jön bevétel, de még nem elegendő, és nem tudják, hogyan növekedhetnének.

Időtartam: 1 óra

Időpontfoglalás:

Szerdánként 10:00-12:00 között Pesten vagy Budán

Jelentkezni emailben lehet az [email protected] email címen.

Ár: Egyszülős Kártya nélkül: 10.000 Ft

      Egyszülős Kártyával: ingyenes

Ha még nincs Egyszülős Kártyád, itt tudod kiváltani.

Máté Brigitta

Az egyik lépcsőfokon stratégiai tanácsadó, mentor, míg a másikon kommunikációs szakértő, szövegíró, lektor, könyvek támogatója.
Hiszek a másik emberben, abban, hogy egy könyv lehet még jobb, eljuthat még több potenciális vásárlóhoz, éppúgy, mint egy termék vagy szolgáltatás. Néhol elegendő egy-két poszt megírása, máskor viszont egy egész vállalkozás stratégiáját támogatom.
Édesanyaként azt is tudom, hogy a vállalkozói lét számtalan kihívást rejt magában, nehéz a megvalósítást összehozni a gyermekneveléssel, az időnket jól beosztani, és közben bevételt is generálni. Abban segítek a hozzám fordulóknak, hogy stabil alapokon épülő vállalkozást építsenek fel, amely biztos megélhetést biztosít.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím:
- 1085. Budapest, Üllői út 30.
- 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.