ZeneVarázslat a pesti Egyszülős Központban

ZeneVarázslat a pesti Egyszülős Központban

Szeptember 24-én kezdetét veszi a ZeneVarázslat „Lélekkapu” program Várnagy Andreával

A június 18-i nyitónapot követően minden hónap harmadik szombatján várunk a ZeneVarázslat zenei mentorprogramra a pesti Egyszülős Központban, melynek megálmodója, Várnagy Andrea zongoraművész. A ZeneVarázslat Mozgalom alapítójaként célja, hogy minél többekkel megismertesse a klasszikus zene szépségeit, kedvet ébresztve a gyermekekben a zenetanuláshoz.

A zongoraművész zenei mentorprogramja első alkalommal szeptember 24-én 9 órától várja a hangszeren már tanuló gyermekeket a pesti Egyszülős Központban. A mentorálás során a zenét már tanuló gyermekeket egyéni igényeik, készségeik alapján segíti a művésznő.

A program egyszülős kártyával ingyenes. Ha még nincs egyszülős kártyád, itt tudod kiváltani.

>>>JELENTKEZÉS<<<

Nézzétek meg a nyitónapon készült jó hangulatú fotókat!

Várnagy Andrea

Várnagy Andrea, Liszt Ferenc-díjas zongoraművész

A ZeneVarázslat Mozgalom alapítója, művészeti missziójának egyik legkiemeltebb célja, hogy minél több gyermekhez hozza közel a klasszikus zenét, megismertetve és megszerettetve annak szépségeit és értékeit. Családanyaként is vallja, hogy a művészetek és a zenei nevelés nagyban hozzájárul a személyiség kibontakozásához és egy teljesebb élettel ajándékoz meg bennünket. Ferencvárosban él három gyermekével, Laura a Kaposvári Egyetemen színművész képzésben tanul, Lili a Zeneakadémia hallgatója és Andrea négykezes partnere, Lóci fia lassan befejezi általános iskolai tanulmányait, ő a sportban találta meg szenvedélyét, a Fradi utánpótlás labdarúgója.
Andrea a ZeneVarázslat koncerteken játékos, interaktív, szívet- és képzeletet megmozgató módon egy újfajta megközelítéssel, a társművészeteket segítségül hívva találja meg az utat a klasszikus zene közvetítésére. A világon talán egyedülálló módon leányával, Lilivel ad rendszeresen négykezes koncerteket, anya-lánya párosuk családias hangulatot teremt a közösségekben és Lili jelenléte igazi inspirációt adhat az őket hallgató gyermekek számára a zenetanuláshoz. Határon innen és túl rendszeresen szervez tehetségkutató és -gondozó programokat, ezzel is segítve a zeneművelő és zenekedvelő közösség nevelését.

 

Zenevarázslat

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Pest
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.