ZeneVarázslat – avagy a hangok mögött rejlő üzenet

ZeneVarázslat – avagy a hangok mögött rejlő üzenet

Június 18-án 13.00 órától sok szeretettel várjuk a szülőket és gyermekeket a ZeneVarázslat Négykezes Zongorakoncertre.

A hangversenyen rövid négykezes zongoradarabok hangzanak el, majd a zongoraműveket olyan hangulatában és témában hasonló versek egészítik ki, amelyek közel állnak a gyermekek világához.

A két művész az egy órás koncert alatt játékos, szórakoztató, szívet- és képzeletet megmozgató, interaktív formában kedvelteti meg a közönségben ülő gyermekekkel és felnőttekkel a klasszikus zenét és a verseket, a művek elhangzása után a fantáziájuk segítségével feltárul előttük a hangjegyek mögötti titokzatos és csodálatos világ.

A világon talán egyedülálló módon Várnagy Andrea zongoraművész lányával, Farkas Lilivel rendszeresen ad négykezes zongorakoncerteket. Anya-lánya párosuk családias hangulatot hoz a közösségekbe és igazi inspirációt ad Lili jelenléte az őket hallgató gyermekek számára, közös játékuk motiváció a zenetanuláshoz a hallgatóságban ülő gyermekek számára.

Időpont: 2022. június 18. 13:00

Helyszín: Egyszülős Központ Pest (1085 Budapest Üllői út 30.)

A programon való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. 

>>>JELENTKEZÉS<<<

Várnagy Andrea

Várnagy Andrea, Liszt Ferenc-díjas zongoraművész

A ZeneVarázslat Mozgalom alapítója, művészeti missziójának egyik legkiemeltebb célja, hogy minél több gyermekhez hozza közel a klasszikus zenét, megismertetve és megszerettetve annak szépségeit és értékeit. Családanyaként is vallja, hogy a művészetek és a zenei nevelés nagyban hozzájárul a személyiség kibontakozásához és egy teljesebb élettel ajándékoz meg bennünket. Ferencvárosban él három gyermekével, Laura a Kaposvári Egyetemen színművész képzésben tanul, Lili a Zeneakadémia hallgatója és Andrea négykezes partnere, Lóci fia lassan befejezi általános iskolai tanulmányait, ő a sportban találta meg szenvedélyét, a Fradi utánpótlás labdarúgója.
Andrea a ZeneVarázslat koncerteken játékos, interaktív, szívet- és képzeletet megmozgató módon egy újfajta megközelítéssel, a társművészeteket segítségül hívva találja meg az utat a klasszikus zene közvetítésére. A világon talán egyedülálló módon leányával, Lilivel ad rendszeresen négykezes koncerteket, anya-lánya párosuk családias hangulatot teremt a közösségekben és Lili jelenléte igazi inspirációt adhat az őket hallgató gyermekek számára a zenetanuláshoz. Határon innen és túl rendszeresen szervez tehetségkutató és -gondozó programokat, ezzel is segítve a zeneművelő és zenekedvelő közösség nevelését.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Pest
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30