ZeneVarázslat tábor

ZeneVarázslat tábor

Zenevarázslat egyszülős művészeti tábor Alsómocsoládon

Augusztus 15-19. között Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész vezetésével 5 napos zenei tábort szerveztünk az egyszülős gyermekeknek szüleikkel Alsómocsoládra. A  zenét szerető és zenét tanuló gyermekeket művészetekkel és élményekkel teli hét várta Baranya megyében. A tábor célja az volt, hogy a klasszikus és kortárs zene szépségeit és értékeit ossza meg a jövő generációjával. hogy workshopokkal, közösségi programokkal, koncertekkel és közös zenéléssel inspiráljuk a gyermekeket a zenetanulásra.

A táborban játékosan, tematikusan dolgozták fel a zenetörténet korszakait, a részvevők megismerkedhettek a barokk és a bécsi klasszika elegáns világával, a szívhez szóló romantika korszakával, az impresszionizmus varázslatával, valamint a 20. századi kortárs magyar zene jeles képviselőivel.

Mindezek mellett szabadidős programokkal, közös muzsikálással és sok játékkal igazi nyári kikapcsolódást biztosítottunk a gyermekeknek és szülőknek is.

Ezt írtátok:

"Szeretnénk nagyon megköszönni a lehetőséget a csodás táborra Alsómocsoládon Várnagy Andreával.  Még csak az első nap telt el, de a szívünk már csordultig. Igazi érzelmi hullámvasút ez: a döbbenetesen szépséges falu ölelő nyugalmában őszinte egyszülős történetek könnyes szomorúságával-örömével, szórakoztató anekdotákkal és már-már fájdalmasan gyönyörű zenével. A szálláson mindenre gondoltak, a szobák otthonosak, jól felszereltek, kilátással a tóra. A szállásadók figyelmesek, finom az étel.  Egész napunkat lekötötte eddig a program, de pont a tó mellett vagyunk, van itt játszótér, kilátó, gazdag kiskönyvtárral... Többet még nem sikerült felfedeznünk, de lenne mit!  Andrea közvetlen, izgalmas előadásai persze lenyűgözőek. "

"Eddig is hihetetlen lehetőségeket biztosított az alapítvány, de ez maga a csoda, hogy Andreával egymásra találtak. Szóba is került, mekkora segítség, sokaknak szinte az egyetlen támasz ez a központ, mennyit számít, hogy van, aki megérti, átérzi a helyzetünket. "

"Köszönjük ezt a meghatározó élményt mindenkinek! "

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Alsómocsolád
Cím: