Zenés fejlesztő angol nyelven, hétfőn, Pesten

Zenés fejlesztő angol nyelven, hétfőn, Pesten

Salla Gyöngyi zenepedagógus hétfő reggelenként 10:30-tól tart angol nyelven zenés fejlesztőfoglalkozást 3 éven aluli gyermekek - az óvoda előtti korosztály számára (6 hó-3 évesek). 

Szeretettel várlak Titeket, amint szívesen jöttök közösségbe! A foglalkozáson játszunk, énekelünk és ismerkedünk a zenével, a zene örömével. Énekhangot, hangszereket fedezünk fel, próbálunk ki játékosan. 

A foglalkozást a kisgyermekes családoknak ajánlom, felnőtt kísérettel. A felnőtt kíséret lehet az édesanya, édesapa vagy bárki, ki örömmel játszik, zenél és énekel a gyermekkel.

Az órák a következő módon épülnek fel:

  • Bemutatkozás, ráhangolódás
  • Játékos ismerkedés énekhangunkkal, hangszerekkel, sok móka, örömteli pillanat
  • Elköszönés

Tudnivalók:

A foglalkozások időtartama kb. 45 perc, minimum létszám: 2 fő.

Árak:

  • 1500 Ft/alkalom
  • Testvér kedvezmény: +500 Ft/testvér
  • Bérlet: 5 alkalmas: 6500 Ft, 10 alkalmas: 12000 Ft
  • Egyszülős kedvezmény: 50%

Itt tudtok jelentkezni: Salla Gyöngyi [email protected] 

Salla Gyöngyi

Salla Gyöngyi vagyok, zenepedagógus és gyermekjóga oktató. 2013 óta foglalkozom aktívan gyerekekkel és felnõtekkel egyaránt, iskolákban, illetve csoportos és egyéni foglalkozásokon oktatok.
Külföldön végeztem egyetemi tanulmányaimat, ezt követõen Londonban és Berlinben dolgoztam. 2020-ban megszületett kisfiam és Anyaként még inkább szívügyem az oktatás; a zene, a mozgás, a testtudat- és érzelmi intelligencia fejlesztés.
Tizenöt év külföld után, 2022-ben ismét szülõvárosomba, Budapestre sodort az Élet és jelenleg itt adom tovább zenei és jógás tudásom. Örömmel tölt el, hogy több év külföld után a kint szerzett tapasztalataimat most Magyarországon kamatoztathatom és tudásomat, lelkesedésemet átadhatom kisebbeknek és nagyobbaknak a tudatos, harmonikus fejlesztõ foglalkozásaim által.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Pest
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.