ZÖLD KASTÉLYKALANDOZÓ

A rendelkezésre álló helyek elfogytak, nem tudunk további jelentkezéseket fogadni!

I. Ferenc József és felesége Erzsébet királyné (Sisi) egykori rezidenciája ad otthont ennek a különleges tábornak, ahol a gyerekek a Gödöllői Királyi Kastély jóvoltából öt csodás napot tölthetnek el.

A tábor időpontja: 2021. június 21 - 25. 

A tábor helyszíne: Gödöllői Királyi Kastély 

A tábor jellege: napközis tábor:7:30-17:00 fogadják a gyerekeket

Ellátás: háromszori étkezési lehetőség (tízórai, ebéd (melegétkezés), uzsonna)

Kik vehetnek részt a táborban?

6-10 éves gyermekek (olyan óvodásokat tudnak fogadni, akik 2022 szeptemberétől iskolába fognak menni)

Részvételi díj: ingyenes, de Egyszülős Kártyához kötött

A tábor programja 

A tábor során a gyerekek megismerkednek a kastéllyal, az egykori lakóinak történeteivel. Kalandoznak a kastély parkjában. A tábori program középpontjában a királyi vadászatok és a Gödöllői-dombság állatvilága áll. A tábor során a gyerekek ellátogatnak a lovas tanyára, részt vesznek kisállat bemutatón, valamint egy interaktív vadászkutyás bemutatón is. Ezen kívül minden nap lehetőség van szabad játékra és kézműves tárgyalkotó tevékenységre. 

A díjmentes férőhelyek korlátozottak, összesen 5 hely áll a rendelkezésünkre. A jelentkezést követően a táborra sikeresen regisztráltakat emailben értesítjük!

 

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím:
- 1085. Budapest, Üllői út 30.
- 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.