Aktualitások


Iskolakezdési támogatás 2021/2022
Segítünk elindítani gyermekeidet az új tanévben. 2021. augusztus 23-án megnyitjuk a jelentkezést a közelgő tanévhez tartozó iskolakezdési támogatás igénylésére.
Az Egyszülős Központ és a The Bright Academy közös adománygyűjtése
A The Bright Academy és az Egyszülős Központ közös adománygyűjtése
Varázsceruza
 A tavalyi sikeres akció után a Civilút Alapítvány - az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségével (ÉFOÉSZ) együttműködésben - idén is meghirdeti a Varázsceruza jótékonysági gyűjtést.  
Bekerültünk a PwC Civil Mentoring Programjába
 Nagy öröm számunkra, hogy bekerültünk a PwC civil mentoring programjába. 
Kutatás: Téged mennyire viselt meg a koronavírus-járvány?
A Médiaunió Alapítvány, a Pénzcentrum és a KINCS közös online kutatást készít arról, hogy az embereket mennyire viselte meg a járvány és hogyan élték meg a covid időszakot.
A Parlament ellenszavazat nélkül fogadta el a tartásdíjtörvényt
180  IGEN, 0 nem. 0 tartózkodás. Egyhangúlag fogadta el a Parlament a tartásdíjak rendezéséről szóló törvényt
Lezajlott a Páratlan Szülő Díj 2021. átadója
Délelőtt lezajlott a Páratlan Szülő Díj 2021. átadója. Felemelő és megható élmény volt a díjazottakkal találkozni, személyesen is megismerni a történetek mögött lévő arcokat. A díjazottak névsorát itt olvashatjátok.
Szigorodik a tartásdíj behajtása
Az Egyszülős Központba látogatott Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter és Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára, akiket Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője fogadott. 
Hasznos információ a várandós és szoptató anyák védőoltásával kapcsolatban
A Nemzeti Népegészségügyi Központ március 26-án engedélyezte a várandósok koronavírus elleni oltását, ezzel egyidőben bejelentették a szoptató édesanyák oltásának lehetőségét is.
Kutatás - Közös szülőség a válás után
A Semmelweis Egyetem EKK Mentálhigiéné Intézete kutatást indított a válás utáni közös szülőség témájában. A kutatás során azzal a fő kérdéssel foglalkoznak, hogy a válást követően mi segíti, illetve nehezíti a szülők együttműködését. 
Egy szülővel gyerekszemmel - 4 részes animált sorozat
Az Egyszülős Központ az elkövetkezendő egy hónapban négy kisfilmből álló animált sorozattal a gyerekek szemszögéből mutatja be, hogy milyen egyszülős családban felnőni.  
Ötletdoboz
Folyamatosan fejlesztjük saját szolgáltatásainkat, és szeretnénk, ha ezek az újdonságok a te igényeidhez és szükségleteidhez igazodnának. Dobd be te is a javaslataidat az ötletgyűjtőbe!
Egyszülős kártya
Az Egyszülős Kártya az Egyszülős Központ ingyenes és kedvezményes egyszülős szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges, emellett számos kedvezményt biztosít különböző kulturális intézményekben.