Egyedülálló Szülők Klubja Szeged

Megalakult az Egyedülálló Szülők Klubja Szegeden, mely azért jött létre, hogy a támogató közösséget hozzunk létre a szegedi és Szeged vonzáskörzetében élő egyedülálló szülőknek. 

Klubvezető: Nagy-Bán Zsuzsanna
Tel: +36704275022
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/egyedulalloszulokklubjaszeged 

Magyarországon mintegy 300.000 családból hiányzik az egyik szülő.
Csatlakozz hozzánk, mert együtt könnyebb: lehetsz elvált, özvegy, külön élő, egyedül gyermeket vállaló, vagy örökbe fogadó. Olyan szülőket is szívesen látunk, akik „vasárnapi” szülők és ebben szeretnének segítséget kérni.
Megalakult az Egyedülálló Szülők Klubja Szegeden, mely azért jött létre, hogy a támogató közösséget hozzunk létre a szegedi és Szeged vonzáskörzetében élő egyedülálló szülőknek. Tesszük ezt a budapesti Egyszülős Központ vidéki klubjaként, melyet az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány üzemeltet. Szeretnénk az igényeknek megfelelő támogatást nyújtani a környezetünkben élő szülőknek, akiknek „egyszemélyben kell apának és anyának lenni”. Akár egy beszélgetésre van szükséged egy sorstársaddal, akár szakmai segítségre vagy adományra, bátran keress minket és igyekszünk segíteni.
A jelenlegi helyzet igen speciális, hiszen most nem tanácsos rendezvényeket és összejöveteleket szervezni, viszont az internet segítségével sok esetben így is tudunk segíteni. Jelenleg nem tervezünk összejövetelt viszont a budapesti Egyszülős Központ révén számos szolgáltatás online formában is igénybevehető.
Klubvezető: Nagy-Bán Zsuzsanna
Tel: +36704275022
E-mail: [email protected]
Facebook: Egyedülálló Szülők Klubja Szeged

 

Beszámoló Szeged - 2020

Letölthető dokumentumok

Beszámoló 2020:
Dokumentum letöltése