Bemutatkozás

Az Egyszülős Központ 2018-ban nyitotta meg a kapuit, korszerűsítést követően, megújult formában fogadja a családokat. Központunk nem csupán segítő, de közösségi tér is egyben, ahova a szülők betérhetnek kávézni, beszélgetni, tapasztalatot cserélni, vagy egyszerűen kikapcsolódni, miközben gyermeküket szakképzett felügyelet mellett hagyhatják a hangszigetelt játszóházunkban. (A COVID-19 járványügyi helyzet alatt a presszó nem üzemel.)

A 2019-es felújítást követően játszóházunk Kincses Szigetté változott, ahol rengeteg új élmény és kaland várja a kis kalózókat. Csúszda, mászóka, labdamedence, hinta és rengeteg készségfejlesztő játék teszi felejthetetlenné az ott töltött perceket.

Játszóházvezetőnk több éves tanítási, táboroztatási és gyermekfelügyeleti tapasztalattal a háta mögött garantálja a gyermekek biztonságos és önfeledt szórakozását.

Játszóházunkba szeretettel várunk minden olyan 2 és 12 év közötti gyermeket, akik készen állnak az önfeledt játékra és kalandra. Kisebb gyermekek számára anyukájukkal együtt a babasarok biztosít játéklehetőséget. Lehetőséget biztosítunk a gyermeket tisztába tenni a pelenkázóban, és a szoptatás is megoldható.

A játszóház szabályzata a Házirend menüpontban, a legfontosabb kérdések és válaszok a GYIK-ben találhatók. Kérjük ezek átolvasását játszóház használat előtt.

A játszóház kapacitása véges, ezért előzetes regisztrációt kérünk, hogy biztosítani tudjuk a gyermekek fogadását.

Reméljük, hogy gyermekeddel meglátogattok bennünket és kipróbáljátok a játszóházunkat.