Korrepetálás

Az egyszülős családoknak megterhelő a magán órákat kifizetni. Ez akkor is így van, ha néhány alkalom elég, hogy a gyerek magabiztosabbá váljon, megerősödjön a tudásában. Azt gondoltuk, lesznek olyan pedagógusok, akik szabadidőjükben is szívesen foglalkoznak a gyerekekkel, és ez valóban így lett. 

A közös ismétlés és gyakorlás célja, hogy a tanulási nehézséggel küzdő vagy egyszerűen tanulni vágyó gyerekek szakszerű segítséggel hátrányaikat leküzdjék, ezáltal az iskolai tanulmányaikat megerősödött önbizalommal és motiváltan tudják folytatni.

A központ biztosítja a helyszínt a személyes felzárkóztató órákra.
A vírushelyzet alatt a korrepetálás online zajlik.

A tanulópárokat és a foglalkozások időpontjait egyéni igények szerint alakítjuk ki.

Folyamatosan várjuk az önkéntes segítőket, korrepetitorokat és az egyszülős családban élő felzárkóztatásra szoruló, gyakorlásra kész diákokat!

Érdeklődni a [email protected] email címen lehet.

fotó: www.pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magdi néni 70 évvel fiatalabb tanítványával, aki házi dolgozatában fogalmazása mellé le is rajzolta segítőjét Super Magdit (bal oldali kép)

Néhány visszajelzés 2020-ból:
"Márta néni segítségével sikerült matematikából egyesről hármasra javítani magamat.
Remélem, hetedikben is sikerül, de most már négyesre!" (Gergő 13 éves)

"Januárban életem első igazi megmérettetése előtt állok és matematikában vannak hiányosságaim. Ezért kerestük fel az Egyszülős Központot, ahol Pali bácsi a szárnyai alá vett.
A mindennapos matematika a suliban már jobban megy, de a felvételi előkészítős feladatokban van mit még javítanom. Köszönöm Pali bácsi a segítséget!"  (Levente 12 éves)

"Csilla néni szeptember óta tanít nekem angolt. Mióta ő tanít engem, csak ötöseim vannak és én vagyok a legjobb az osztályban. Nagyon aranyos, nagyon vicces, köszönöm szépen neki!"     (Kende 11 éves)
 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30,

Vélemények

Diákok mondták a tanárokról...

​"Nagyon kedves türelmes segítőkész a Gergő nagyon örülünk a lehetőségnek hogy ő segített az angolban." Anikó (10 éves)

​"Kedves Ági néni és Pali bácsi! Nagyon hálás vagyok a sok gyakorlásért angolból és matekból." Réka (12 éves)

​"Györgyi néni, köszönöm a sok segítséget kémiából. Tudtam hasznosítani, a tanultakat! Remélem hogy jövőre is találkozunk." Brigitta (13 éves)

​"Én el se akartam hinni, hogy ez lehetséges, hogy valaha is folytathatom a nyelvtanulást, és lehet egy saját külön angoltanárom... még mindig nem fogtam fel! Hála és köszönet az én jóságos, bájos és kitűnő angol tanárnőmnek! Nem akarom, hogy hiábavaló legyen a fáradozása és nagyon motivált vagyok a tanulásra.
Nem hittem volna, hogy lesz valaha egy ilyen lehetőségem, el vagyok ragadtatva a helyszíntől, a Gyöngyitől, a szervezőktől, a kedvességtől és a jóságtól, ami körülvesz és most már azt is elhiszem talán, hogy lesz nyelvvizsgám... Mindent hálásan köszönök!!!"

Dóra (egyszülős anyuka)

"Úgy néz ki nem bukok meg matekból, Márta néninek hála! Köszönöm szépen,hogy foglalkozik velem. Nélküle nem sikerülne!" Gergő (11 éves)

"Köszönöm Nadinnak az egész éves munkáját és odafigyelését, nagyon sokat fejlődtem. 
Jó volt, amikor megkérdezte órák előtt, hogy milyen volt a napom, pl.: írtunk-e témazárót, milyen volt aznap a matek tanár. 

​Örömmel meséltem Nadinnak, amikor jobb osztályzatot kaptam és nagyon hálás vagyok azért, hogy órák előtt mindig lelkiismeretesen felkészült. 
Nem csak "monotonon" ültünk az órákon, hanem Nadin néha vicceskedett is, ami feldobta az órák hangulatát. Nagyon jó volt Vele tanulni és könnyebben megértettem a matekot. 

Néha versenyeztünk, hogy kit tudja hamarabb megcsinálni a feladatokat, az elején még többször Ő győzött, de később már én is nyertem. :)"

Mira (12 éves)

​"Amióta az Egyszülős központba járunk korrepetálni, felkészültebben megyek matekórákra és jobbak a jegyeim is aminek nagyon örülök.
Ádám nagyon türelmesen tanított, jól magyarázta a feladatokat.

Köszönöm neki, hogy gyakorolhattam vele a matekot."

Stella (12 éves)

"A magyar és matematika jó jegyekhez úgy jutottam el, hogy van egy hölgy, akit Magdi néninek hívnak.
Mindent köszönök Neki!!!  Nagyon megszerettem Őt."

Éden (9 éves)

Nagyon szépen köszönjük az egész éves angol korrepetálási lehetőséget!
Vera néni mindig nagyon precízen és türelmesen tanult Annával aminek meg is lett az eredménye!!!!
Az 5. osztályt kitűnő bizonyítvánnyal zárta! A lányok közül csak Ő lett kitűnő!
Nehéz volt nekünk ez az év mivel decemberben a lányom megfertőződött ezzel a fránya vírussal.
A postcovid tünetek nagyon megviselték ami miatt többször kórházba is kellett mennünk.
Mostanra úgy néz ki túl vagyunk rajta amit ez a szép bizonyítvány is tükröz!

Még egyszer köszönjük a lehetőséget!

Anna (10 éves)