Iskolakezdési támogatás 2021/2022

FRISSÍTÉS!

Lezárult a jelentkezés. Akiknek találtunk megfelelő méretű cipőt, azokat e-mailben értesítjük a további részletekről. A nagyszámú érdeklődés miatt, nem tudtunk minden jelentkezőnek tornazsákot biztosítani. Akik nem kapnak értesítést emailben, az azt jelenti, hogy sajnos a korlátozott keretek miatt ebben a programban most nem tudtunk iskolakezdési csomagot adni, de reméljük, hogy a következőben lesz lehetőségünk segíteni.

Az iskolakezdés mindig nagy anyagi megterheléssel jár, ezért szeretnénk egy kicsivel hozzájárulni az új tanév kezdéshez. A Decathlon felajánlásával 100 kisiskolás gyereknek tudunk tornacipőt és tornazsákot biztosítani, hogy a mindennapi testnevelésen ők is megfelelő felszerelésben tudjanak részt venni.

A csomagokra azok jelentkezését várjuk, akik enélkül nem tudnák megoldani, hogy a gyereküknek tornacipője legyen a tanév első tornaórájára.

A cipőket és az egyes méreteket a meglévő készlet erejéig tudjuk biztosítani.

Jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével és Egyszülős Kártyával tudtok. Nincs még Egyszülős Kártyád? Igényelj most!

SZERETNÉK JELENTKEZNI AZ ISKOLAKEZDÉSI CSOMAGRA ➣➣➣ 

A jelentkezést 2021. augusztus 23-án reggel 8:00-kor nyitjuk meg. Az igényléseket kizárólag ezen a felületen tudjátok leadnil

Fontos tudnivalók:

➣ Az iskolakezdési csomagot budapesti és Pest megyei lakosok számára személyesen adjuk át az Üllői úti Egyszülős Központban, előreláthatólag 2021. szeptember 2-án. Ekkor lesz lehetőség a cipőket megpróbálni, így ha az előre megadott méret nem jó, akkor tudjuk cserélni, amennyiben a készlet engedi. Budapesten és Pest megyén kívüli igénylőink részére postán küldjük a csomagot.
➣ A cipőket azoknak szeretnénk adni, akik egyéb módon nem tudják megfelelő felszereléssel elkezdeni a tanévet. Arra kérünk, hogy akkor igényeld a csomagot, ha valóban szükséged van rá és át is veszed.
➣ Egy gyereknek egy pár cipőt tudunk adni. Ha több gyermeked részére igényelsz cipőt, akkor kérünk minden gyerekre töltsd ki külön az űrlapot.
➣ Ha bizonytalan vagy a méretben, érdemes a nagyobb méretet választani.
➣ Fiús és lányos ARTENGO cipőkre tudtok jelentkezni, 28 - 35 méretekben.
➣ A regisztrációt követően pár napon belül e-mailben igazoljuk vissza, hogy számíthatsz-e a csomagra. Kérünk légy türelemmel, ameddig feldolgozzuk az igényléseket.

Ha kérdésed van, amire itt nem találtál választ, keresd ügyfélszolgálatunkat.