Hasznos információk

Váláskor
Hófehér menyasszonyi ruha, álomszép csokor, mosoly, gratulációk, nászút, aztán hazaérkezünk és kezdődik a közös élet. Jönnek a hétköznapok, a megoldandó problémák, az összekoccanások, viták, veszekedések, vagy a sűrűsödő csönd és külön utak, aztán a felismerés, „ez így nem mehet tovább!”
Özvegység
A szeretett társ elvesztése utáni kábulatból legtöbbször a „hogyan tovább?” kérdése rázza fel az özvegyen hátramaradt szülőt. Bármennyire is fájdalmas, az élet megy tovább, meg kell oldani a hétköznapi problémákat.
Egyszülőknek
Vekerdy Tamás egyedül nevelőknek szóló tanácsait foglaljuk össze
Családsegítők
Összegyűjtöttük a budapesti és vidéki családsegítőinek elérhetőségét, ha segítségre van szükséged, itt megtalálod, hol fordulhatsz hozzájuk.
Munkavállalás
Mik a jogaid munkavállaláskor? Mit vehetsz igénybe, mire vagy jogosult és meddig? Milyen alapvető fogalmakkal érdemes tisztában lenned, amikor munkát vállalsz vagy éppen felmondasz? Böngészhetsz a munkavállalási kisokosban.
Nevelési tanácsadók
Összegyűjtöttük a budapesti kerületek nevelési tanácsadóit, ha segítségre van szükséged, itt megtalálod, hol fordulhatsz hozzájuk.
Tartásdíj kisokos
2022. január 1-től életbe lépett a módosított tartásdíj törvény. Kérdés-felelek formában összeszedtük nektek a legfontosabb tudnivalókat.