Korábbi programok

Dráma színjáték gyermekeknek Budán
Idén is folytatódik a dráma színjáték gyerekeknek. A drámajátékban közösen megteremtünk egy képzelt világot, amit benépesítünk szereplőkkel. Ezek a szereplők valós problémával találkoznak, amire keressük a megoldásokat.
Mozdulj ki májusban is!
Várunk titeket egy közös kirándulásra, mely nemcsak az egészségünknek tesz jót, de a közérzetünket, hangulatunkat is kiválóan emeli.
Kezdjük újra – Indítsd az évet az Egyszülős Központtal!
Amikor visszatekintünk a mögöttünk álló időszakra és nekivágunk az új évnek, általában sok fogadalmat teszünk. Például azt, hogy kevesebb csokit és több zöldséget eszünk, vagy hetente egyszer futunk legalább pár kilométert. Az Egyszülős Központban most ehhez szeretnénk lendületet és egy kis motivációt adni nekt (...tovább)
Adventre hangoló
Éld át velünk az adventi várakozás örömét a budai Egyszülős Központban! Várunk minden szülőt és gyermeket péntekenként 16.00 és 18.00 között karácsonyi kézműves foglalkozásra, mesére és gyertyagyújtásra.
VarázsSzem - támogatás szemüveg készítéséhez gyerekeknek
Az Egyszülős Központ támogatja szemüveg vásárlását egyszülős családban élő gyerekek részére.     
Tabletpályázat középiskolásoknak
Az általános iskolások után most a középiskolásoknak nyújt iskolakezdési támogatást az Egyszülős Központ. Magyarország Kormánya adományának köszönhetően összesen 200, egyszülős családban nevelkedő középiskolás gyermek tanulását segítjük tablettel.
Kiszínezzük az iskolakezdést!
Az új tanév kezdete mindig várakozással teli, ugyanakkor nagy anyagi megterhelést is jelent a szülőknek. Az Egyszülős Központ iskolakezdési támogatása idén is segít abban, hogy ez az időszak felhőtlenebb legyen az egyszülős családok számára.
Tarts velünk a Művészetek Völgyébe!
Második alkalommal veszünk részt július 21 és 30. között Kapolcson, a Művészetek Völgyében, ahol színes programokat kínálunk az odalátogató szülőknek és gyerekeknek. Többek között kézműves varázslattal, kvízzel és híres emberek meséivel várjuk a sátorba érkezőket.
Egyszülős piknik a Normafánál
FRISSÍTÉS: A pikniket egy új időpontban, 2023. 07.16-án, vasárnap rendezzük meg. Gyertek, piknikezzetek velünk! Hozzatok magatokkal plédet és elemózsiával, sütivel, gyümölccsel, itókával megrakott kosarat. Játékos vetélkedő, számháború, nevetés és szórakozás vár rátok.
Gyere velünk levendulát szedni!
Ha szereted a levendula illatát az otthonodban, és jártas vagy a növény felhasználásban, akkor gyere velünk Fótra, Kalla Tímea levendulás kertjébe.
Tekergők Programsorozat! Kerékpártúra Egyszülős Családoknak
FRISSÍTÉS: A programot elhalasztjuk. Pattanj újra bringára, és csatlakozz a Tekergők csapatához! Úti célunk ezúttal Szentendre.
Tekergők - Kerékpártúrák egyszülős családoknak
Új programsorozatot indítunk, Tekergők - Kerékpártúrák egyszülős családoknak címmel. A biciklizés amellett, hogy testileg és lelkileg feltölt, aktív kikapcsolódást is nyújt a természetben. Csatlakozz hozzánk két keréken!
Gyereknapi Kalandozás Budán
Gyereknapi programra hívunk titeket a Budai Egyszülős Központba. Keressétek meg térkép segítségével a pecsétgyűjtő állomásokat a közeli parkban!
Szedd magad! - Eperszezon
Itt az eperszezon és meg is nyitjuk az évadot egy közös Szedd magad! akcióval Pomázon. Gyere velünk és szedd tele a kosaradat!
MOZDULJ KI! – Májusi barangolás a Budai hegyekben
Várunk titeket a Mozdulj ki! programsorozat májusi eseményére. Kirándulással egybekötött számháborút rendezünk a kalandvágyó gyerekeknek. Tölts velünk egy vidám napot a természetben!