Dráma színjáték gyermekeknek Budán

Dráma színjáték gyermekeknek Budán

Idén is folytatódik a dráma színjáték gyerekeknek. A drámajátékban közösen megteremtünk egy képzelt világot, amit benépesítünk szereplőkkel. Ezek a szereplők valós problémával találkoznak, amire keressük a megoldásokat.

A jókedv és a vidámság garantált, emellett a gyerekek kiélhetik a mozgásigényüket is. Mindeközben a gyerekek önbizalma fejlődik és játékos formában megtanulhatják

-        az önkifejezést

-        a frusztráció csökkentését

-        olyan képességekre tehetnek szert, amit valós élethelyzetekben is alkalmazhatnak

-        fejlődik a szociális alkalmazkodásuk, emberismeretük és a megélt helyzeteken keresztül az önismeretük is

A gyerekdráma vezetője Bodzsár Zsuzsa tanító, drámatanár, gyermekszínjátszó rendező.

Fontos tudnivaló, hogy a foglalkozás menete egymásra épül, melynek során egy közös produktum születik, ezért számítunk a gyermekek rendszeres megjelenésére a foglalkozásokon.

Hétfőnként két csoportot indítunk:

  • 17:00-17:50 között 6-10 éves korosztály
  • 18:00-18:50 között 11-14 éves korosztály

A csoportokat a korosztálynak megfelelően minimum 6 fő jelentkezésese estén indítjuk el. Mivel a gyerekdráma foglalkozások egymásra épülnek, fontos, hogy a gyermekek rendszeresen részt vegyenek a foglalkozásokon.

Következő alkalom: 2024. április 22. hétfő

Helyszín: Egyszülős Központ, Buda - 1122 Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.

Az esemény Egyszülős kártyával ingyenes, jelentkezni a KÉRDŐÍV kitöltésével lehet.

Az Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a programra való jelentkezéseket egyedileg bírálja el és dönt a részvételről. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy indokolás nélkül elutasítsuk azok jelentkezését, akik a korábbi pályázatok során, vagy valamilyen szolgáltatásunk igénybevétele során rosszhiszeműen jártak el, avagy házirendünket megsértették.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1122. Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.