Korábbi programok

Tabletpályázat középiskolásoknak
Az általános iskolások után most a középiskolásoknak nyújt iskolakezdési támogatást az Egyszülős Központ. Magyarország Kormánya adományának köszönhetően összesen 200, egyszülős családban nevelkedő középiskolás gyermek tanulását segítjük tablettel.
Kiszínezzük az iskolakezdést!
Az új tanév kezdete mindig várakozással teli, ugyanakkor nagy anyagi megterhelést is jelent a szülőknek. Az Egyszülős Központ iskolakezdési támogatása idén is segít abban, hogy ez az időszak felhőtlenebb legyen az egyszülős családok számára.
Tarts velünk a Művészetek Völgyébe!
Második alkalommal veszünk részt július 21 és 30. között Kapolcson, a Művészetek Völgyében, ahol színes programokat kínálunk az odalátogató szülőknek és gyerekeknek. Többek között kézműves varázslattal, kvízzel és híres emberek meséivel várjuk a sátorba érkezőket.
Egyszülős piknik a Normafánál
FRISSÍTÉS: A pikniket egy új időpontban, 2023. 07.16-án, vasárnap rendezzük meg. Gyertek, piknikezzetek velünk! Hozzatok magatokkal plédet és elemózsiával, sütivel, gyümölccsel, itókával megrakott kosarat. Játékos vetélkedő, számháború, nevetés és szórakozás vár rátok.
Mother Nature anyakör
Anyakör/Női kör beszélgetés sorozatunk folytatódik Pesti központunkban, melynek során a Mother Nature projekt alkalmából kifejlesztett kártyákból kiindulva beszélgetünk örömeinkről, nehézségeinkről, anyaként vagy az életben megtett utunkról.
Gyere velünk levendulát szedni!
Ha szereted a levendula illatát az otthonodban, és jártas vagy a növény felhasználásban, akkor gyere velünk Fótra, Kalla Tímea levendulás kertjébe.
Tekergők Programsorozat! Kerékpártúra Egyszülős Családoknak
FRISSÍTÉS: A programot elhalasztjuk. Pattanj újra bringára, és csatlakozz a Tekergők csapatához! Úti célunk ezúttal Szentendre.
Egyszülős családi nap - fókuszban az apaság
FRISSÍTÉS: A programot elhalasztjuk, várhatóan idén ősszel kerül megrendezésre. Apák napja alkalmából egész napos családi programmal szeretnénk felhívni a figyelmet az apák szerepének fontosságára a családon belül. Az Egyszülős családi napon remek kézműves programokkal és apa-témájú beszélgeté (...tovább)
Tekergők - Kerékpártúrák egyszülős családoknak
Új programsorozatot indítunk, Tekergők - Kerékpártúrák egyszülős családoknak címmel. A biciklizés amellett, hogy testileg és lelkileg feltölt, aktív kikapcsolódást is nyújt a természetben. Csatlakozz hozzánk két keréken!
Gyereknapi Kalandozás Budán
Gyereknapi programra hívunk titeket a Budai Egyszülős Központba. Keressétek meg térkép segítségével a pecsétgyűjtő állomásokat a közeli parkban!
Szedd magad! - Eperszezon
Itt az eperszezon és meg is nyitjuk az évadot egy közös Szedd magad! akcióval Pomázon. Gyere velünk és szedd tele a kosaradat!
MOZDULJ KI! – Májusi barangolás a Budai hegyekben
Várunk titeket a Mozdulj ki! programsorozat májusi eseményére. Kirándulással egybekötött számháborút rendezünk a kalandvágyó gyerekeknek. Tölts velünk egy vidám napot a természetben!
Ágas-bogas meseíró pályázat
Az Egyszülős Központ első alkalommal hirdeti meg a Családok Nemzetközi napján meseíró pályázatát. Várjuk a családról szóló, gyermekek által írt pályázatokat.
Szomatodráma gyakorló nap Pesten
A Dr. Buda László által kidolgozott módszer, a Szomatodráma - Gyógyító játék során megtapasztalhatod, milyen érzés figyelni magadra, másokra, meglátni másban és magadban ugyanazt.
Egy nap, ami csak rólad szól - Szépségnap Pesten
Mit szólnál egy olyan naphoz, ami csak rólad szól? Képzeld el, hogy kizárod a külvilágot és csak magaddal foglalkozol. Képzeld el, hogy ezen a napon te vagy a középpontban, te vagy a legfontosabb.