Korábbi programok

Tekergők - Kerékpártúrák egyszülős családoknak
Új programsorozatot indítunk, Tekergők - Kerékpártúrák egyszülős családoknak címmel. A biciklizés amellett, hogy testileg és lelkileg feltölt, aktív kikapcsolódást is nyújt a természetben. Csatlakozz hozzánk két keréken!
Gyereknapi Kalandozás Budán
Gyereknapi programra hívunk titeket a Budai Egyszülős Központba. Keressétek meg térkép segítségével a pecsétgyűjtő állomásokat a közeli parkban!
Szedd magad! - Eperszezon
Itt az eperszezon és meg is nyitjuk az évadot egy közös Szedd magad! akcióval Pomázon. Gyere velünk és szedd tele a kosaradat!
MOZDULJ KI! – Májusi barangolás a Budai hegyekben
Várunk titeket a Mozdulj ki! programsorozat májusi eseményére. Kirándulással egybekötött számháborút rendezünk a kalandvágyó gyerekeknek. Tölts velünk egy vidám napot a természetben!
Szomatodráma gyakorló nap Pesten
A Dr. Buda László által kidolgozott módszer, a Szomatodráma - Gyógyító játék során megtapasztalhatod, milyen érzés figyelni magadra, másokra, meglátni másban és magadban ugyanazt.
Egy nap, ami csak rólad szól - Szépségnap Pesten
Mit szólnál egy olyan naphoz, ami csak rólad szól? Képzeld el, hogy kizárod a külvilágot és csak magaddal foglalkozol. Képzeld el, hogy ezen a napon te vagy a középpontban, te vagy a legfontosabb.
Önbizalomnövelde Egyedülálló Anyáknak
Szeretnéd, ha nagyobb lenne az önbizalmad? Szeretettel várunk az Egyszülős Központ és az Önbizalomnövelde programsorozat közös szervezésében megvalósuló csoportos coachingra. 
Mozdulj ki! - Kirándulás Hűvösvölgybe
Folytatódik szabadtéri sorozatunk. Várunk titeket egy közös kirándulásra, mely nemcsak az egészségünknek tesz jót, de a közérzetünket, hangulatunkat is kiválóan emeli.  
Egyszülős zsúr - 1 éves a budai Egyszülős Központ
A PROGRAM BETELT. Ünnepeld velünk a budai Egyszülős Központ egy éves születésnapját!
Koncert az egyszülősökért
BETELT a jelentkezés az eseményre, már csak várólistára iratkozhattok fel.  Az Egyszülős Központ a ZeneVarázslat Mozgalommal karöltve nagyot álmodott, amiből egy nagyszabású gálaműsor ötlete született meg, melyre a Magyar Zene Házában kerül sor. Március 21-én lesz az Egyszülős családok napja, ennek apropójából szeretné (...tovább)
BETELT - Családi lovasprogram Vecsésen
BETELTEK A JELENTKEZÉSEK! Családi lovasprogramra invitálunk titeket szombatonként, Vecsésre, a Dobrovitz Lovasfarmra. Simics Júlia három éve csatlakozott az Egyszülős Klubhoz, és régi szenvedélye a lovaglás. Most egy hat hétvégén keresztül zajló családi lovasprogrammal szeretne kedveskedni az egyszülősöknek.
Mit egyél, hogy szép legyél?
Legyél Te is azon 20 jelentkező egyike, aki egy nemzetközi táplálkozástudományi kutatás aktív részese lehet! Nemcsak táplálkozással kapcsolatos ismereteket sajátíthatsz el, hanem különböző szűréseken, tanácsadáson és kényeztető programokon is részt vehetsz.
BETELT - Hogyan tovább a válás után? A váltott gondoskodás gyakorlata a mindennapokban - konferencia
Az Egyszülős Központ és a Közép-Európai Mediációs Intézet szakértői konferenciát szervez „Hogyan tovább a válás után? A váltott gondoskodás gyakorlata a mindennapokban” címmel. A konferencia minden érdeklődő számára nyitott, viszont regisztráció szükséges.
Farsangi bál az Egyszülős Központban
„Itt a farsang, áll a bál” - így mi is fergeteges farsangi mulatsággal várunk február végén. Most itt a lehetőség, hogy szárnyaljon a kreativitásotok és annak öltözzetek, aminek csak szeretnétek. (BETELTEK A JELENTKEZÉSEK, már csak várólistára tudtok felkerülni.)
Így röptesd a sárkányodat!
Papírsárkány készítő és röptető foglalkozás egyszülősöknek. Sárkánykészítő workshopra invitálunk, ahol profi segítséggel készítheted el saját sárkányodat, majd meg is röptetheted a budai Egyszülős Központ mellett, a Vérmezőn.