Szolgáltatás

Kamaszpanasz - mediáció
Szemtől szemben partnerként - konfliktuskezelés máshogy. Szülő-serdülő konfliktus rendezése mediációval. (egyéni mediáció)
Lyukasóra – Kamasz jelenlét
Nehéz dolog kamasznak lenni. Annyi minden történik egyszerre. Az a rengeteg változás, ami ilyenkor végbemegy bennük és a környezetükben, egyaránt időt és türelmet igényel minden féltől. A mindennapok rohanásában ezekből jut a legkevesebb. Ebben szeretnék segíteni, idővel, türelemmel, empátiával és intuícióval, a Gyermeknek és a (...tovább)
Pénzügyek okosan
A program pénzügyi természetű döntések előtti közös gondolkodásban jelenthet segítséget.
Munkajogi és TB tanácsadás
Munkajogi, TB és családtámogatási személyes tanácsadás. A tanácsadást - olyan szülőknek, leendő szülőknek ajánljuk, akik szeretnék optimalizálni a leendő ellátásaikat (csed, gyed), tervezni előre, munka világába térnének éppen vissza és szeretnék tudni a jogaikat, képviselni saját érdekeiket.
Pénzügyi coaching
Tudom milyen érzés szülőként egyedül helytállni. Jól ismerem a nehézségeket, amiket a saját bőrömön tapasztaltam. Úgy gondolom, hogy a gödörből kifelé, felfelé vezető út, az új élet megteremtése az alapok, a pénzügyek, a megélhetés rendezésével kezdődik.
Ultrarövid Terápia®
"Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét l&eacut (...tovább)
Coaching gyermekeknek
A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység. Gyermekeket érintő problémák - pl. beilleszkedési nehézségek, pályaválasztás, motivációhiány - megoldására ajánljuk.
Segítőkezek
A SEGÍTŐKEZEK egy olyan szívességi alapon működő kezdeményezés, ahol ezermester egyszülős apukák önkéntesen segítenek egyszülős családoknak ház körüli, nem szakmunkát igénylő, apróbb javításokban, szerelésekben.      
Coaching
A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység. A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását. Célja az egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejles (...tovább)
Jogi tanácsadás az Egyszülős Központban
Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz jogi problémával szembesülő egyedülálló szülőknek. Az ingyenes tanácsadás 20-30 perces konzultációt biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képviseletet.  
Gyermekvédelmi tanácsadás
Várunk tanácsadásunkon, ha segítségre szorulsz a gyámhivatali vagy a bírósági eljárások tisztázásban. Kapcsolattartási problémáid vannak a gyermeknél, vagy veszélyeztető körülmények állnak fenn a másik félné.  
Jogi tanácsadás - online, telefonon
Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz jogi problémával szembesülő egyedülálló szülőknek. Az ingyenes tanácsadás 20 perces konzultációt vagy e-mailes válaszadást biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képviseletet.    
Lelki segítségnyújtás
Támogatást biztosítunk a nehéz lelki terhekkel vívódó, krízishelyzetben lévő egyedülálló szülőknek. Az segítség egy-néhány órás konzultációt biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent terápiát. ​
Mediáció
Mediációs tanácsadást biztosítunk azok részére, akik családi, iskolai vagy egyéb konfliktusaik megoldására alternatív vitarendezést, mediációt vennének igénybe. 
Segítő beszélgetés
Néha szükségünk van valakivel megosztani a bennünk lévő terheket, és szükségünk van egy elvárások mentes, megértő környezetre, ahol meg tudom nyítni magam. Erről szól a Segítő beszélgetések.