Apanap

Apanap

Hogyan lehetnék még jobb édesapja a gyermekemnek?

Ezen a programunkon az apa-gyermek kapcsolat lesz a fókuszban.

Süveges Gergő újságíró, coach, az Apakulcs című könyv szerzője felismerte, hogy egymáshoz való kapcsolódásunknak három alapelve, azaz kulcsa van. Képzései az apa-gyermek kapcsolódásra fókuszálnak, de az alapelvek alkalmazhatók más személyes viszonyokban is. Minden apa útmutatást kaphat ahhoz, hogyan alakítson ki erősebb kapcsolódást a gyermekével, és hogyan kerülheti el, hogy rossz mintákat adjon tovább.

A félnapos tréningen fény derül a saját erősségekre és a kihívásokra is.

A workshop tematikája:

  • a három apakulcs megértése
  • a tizenkét kihívás nyomán apai magatartásminták megismerése
  • személyes erősségek és fejlesztendő területek feltérképezése
  • személyes elhatározás megfogalmazása

A program hossza 2 x 90 perc, a worksop 2022. május 7-én szombaton 10 órai kezdettel indul a Budai Egyszülős Központban. (1122 Budapest, Magyar Jakobinusok tere 1.)

A résztvevő apukák gyerekei eközben az új játszóházunkat vehetik birtokba, ahol kézműves foglakozással egybekötött délelőttöt tölthetnek el.

Süveges Gergő újságíró, coach, az Apakulcs című könyv szerzője

1976-ban született, felesége Margit, fejlesztési tanácsadó. Négy gyermekük van, a legidősebb 2003-ban, a legfiatalabb 2008-ban született.

2001 óta a közmédiában dolgozik; az első évtizedben televíziós hír- és hírháttérműsorokban, ma rádiós magazin- és portréműsorokban.

Az apaság témája nem előzmények nélkül való az életében: 2008-ban Apa-kép-írás, 2012-ben pedig Apaszem című kötetével hozta be a köztudatba az apai szemlélet fontosságát.

Apakulcs című könyvében gazdag előadói, tréneri és coach-tapasztalattal a háta mögött mutatja be azokat az alapelveket, amelyek bármilyen élethelyzetben segítenek az apáknak abban, hogy erősebben kapcsolódhassanak gyermekükhöz.

 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Budai Egyszülős Központ
Cím: Budapest 1122 Magyar jakobinusok tere 1.