Egy csepp magabiztosság - csoportos coaching nőknek

Egy csepp magabiztosság - csoportos coaching nőknek

Szeretnél magabiztosabb lenni?

Szeretnél jobban rálátni milyen tulajdonságaid, készségeid és képességeid segíthetnek téged a hétköznapi kihívások leküzdésében és álmaid megvalósításában?

És szeretnéd mindezt egy elfogadó, inspiráló, támogató női közösségben tenni?

Ha igen, szeretettel várunk az Önbizalomnövelde programsorozatat keretében megvalósuló ingyenes eseményen az Egyszülős Központ pesti helyszínén.

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Lesznek gyakorlatok, amelyeken keresztül egyénileg és/vagy kisebb-nagyobb csoportokban tudsz ismerkedni az erőforrásaiddal. Úgy ahogyan te látod és úgy, ahogyan mások látják, akik tudatosan csak azt keresik benned, ami elismerésre méltó. Mindeközben meghallgathatsz másokat és te is hallathatod a hangodat, inspirálódhatsz és inspirálhatsz, talán új vágyakat, célokat is megfogalmazhatsz.

KINEK AJÁNLJUK: Egyedülálló anyáknak bármilyen életkorban/életszakaszban, akik szeretnék, ha nagyobb lenne az önbizalmuk.

PROGRAM: 2 óra egy rövid szünettel

IDŐPONT: 2024.május 27. 17:00 - 19:00

HELYSZÍN: Egyszülős Központ, Pest (1085 Budapest, Üllői út 30.)

JELENTKEZÉS:

Az esemény érvényes Egyszülős Kártyával ingyenes, de regisztrációhoz és 3000 Ft regisztrációs díj befizetéséhez kötött, amelyet részvétel esetén a programot követő 10 munkanapon belül visszautalunk.

JELENTKEZNI az űrlap kitöltésével lehet.

A jelentkezés feltétele továbbá, hogy kitöltsd ezt a 20 kérdésből álló önbizalomtesztet, ami segíthet rálátni, hogy életed mely területén lehet számodra a leghasznosabb az önbizalmad növelése: https://onbizalomnovelde.hu/toltsd-ki-a-tesztet/

KÉRJÜK, HOGY A TESZT VÉGÉN MEGJEGYZÉSBE ÍRD BE, HOGY "EGYSZÜLŐS KÖZPONT".

Fehér Tilla

Fehér Tilla vagyok. Egykor közgazdászként diplomáztam. 9 éven át dolgoztam adótanácsadóként nemzetközi cégeknél, ebből 2 évig egy kis csoportot is vezettem. Ekkortájt kezdett el érdekelni az önismeret, és az, ahogyan a testemet tudom használni önmagam megismerésére és határaim kitágítására, különböző mozgásmeditációkon és a tantra jógán keresztül. A tudatos mozgás szeretete vezetett Indiába, ahol aztán 9 hónapon át utaztam, ismerkedve az idegen kultúrákkal és önmagammal. Hazatérésem után tudtam meg, hogy várandós vagyok, egy tibeti-indiai férfi gyermekével, aki nem kívánt jelen lenni a kisfiam életében.

Nekem pár év terápia, sok-sok mozgás és ez a 9 hónapos utazás kellett ahhoz, hogy a saját utamat kezdjem járni itthon is, a hétköznapokban is, egyedülálló anyaként is, és közben még kisfiam születése előtt megismerkedtem egy férfival, akivel pár év alatt családdá formálódtunk. Kisfiam most öt és fél éves. Várandósan kezdtem el hivatásszerűen főzni (elvonulásokon, workshopokon), majd kisgyermekes anyaként cikkeket írni (pl.: Zöldbolt, TrustChain), és ekkor jelent meg az életemben a coaching, megoldásfókuszú szemléletben, amiben a testtudattal kapcsolatos tapasztalataimat is előszeretettel alkalmazom.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/fehertillacoaching

AZ ÖNBIZALOMNÖVELDÉRŐL

A program megálmodója Komócsin Laura MCC, a Business Coach Kft. ügyvezető igazgatója.

Egy közelmúltban történt nemzetközi kutatás azt mutatja, hogy a magyarok önbizalomszintje nem éri el a nemzetközi átlagot. Laura azt az ambiciózus célt fogalmazta meg, hogy 3 év alatt a nemzetközi szintre emelje a magyarok önbizalmát.

A nemes cél és Laura lelkesedése pár hónap leforgása alatt több, mint 100 önkéntes coachot és tanácsadót vonzott az Önbizalomnövelde köré, akik elhivatottak aziránt, hogy saját tapasztalatukat és a Laurától kapott eszközöket bevetve hozzájáruljanak a magyarok önbizalmának növeléséhez, csoportos és egyéni coaching folyamatokon keresztül.

További információk elérhetőek a weboldalunkon (www.onbizalomnovelde.hu) és Facebook oldalunkon (www.facebook.com/onbizalom.novelde).

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1085. Budapest, Üllői út 30.