Gyermekjóga kéthetente szerdán, Budán

Gyermekjóga kéthetente szerdán, Budán

Urbán Zsófia gyerekjóga oktató vezetésével gyerekjóga indul a 6-10 éves korosztálynak szerdánként, a budai Központunkban. A gyermekjóga a kiegyensúlyozott és boldog élet alapjaihoz nyújt segítséget. A gyermekek játékosan tanulják meg, milyen érzés magabiztosnak, kitartónak, koncentráltnak és nyugodtnak lenni. A főszerepben az érzelmek megélése, a gyermek önmagával való ismerkedése és testi-lelki egészsége áll.

Kinek ajánljuk?

A 6-10 éves korosztálynak - iskolakezdés előtt állóknak, valamint kisiskolásoknak.  

Résztvevők száma - maximum 5 fő.

Mikor?

Kéthetente szerdán, 17:00-18:00.

 A foglalkozások időtartama 60 perc:

•    Bevezetés, ráhangolódás

•    Bemelegítő gyakorlat: átmozgatjuk a testet, felkészítjük a nagyobb mozgások kivitelezéséhez. 

•    Ászanák: A jóga rendszer ászanáit játékos formában sajátítják el a gyerekek, állatok, növények utánzásával vagy mese környezetben.

•    Játék: A gyermekek számára legfontosabb elfoglaltság, így szereznek tapasztalatot, ezáltal fejlődnek a készségeik mint a figyelem, memória és koncentráció.

•    Relaxáció: Az óra befejezéseként, a relaxáció alatt mesével teremtjük meg a gyermek jó közérzetét, hangulatát. Ebben a pihent állapotban térhetnek majd haza.

Megjelenés: kényelmes ruházat                           

Árak: Egyszülős Kártyával ingyenes

Ha szeretnél jelentkezni, írj emailt Urbán Zsófinak a [email protected] címre.  Kérlek jelezd, ha a gyermeknek bármilyen testi-lelki, szellemi panasza van.

Urbán Zsófia/Hatha és Gyerekjóga Oktató/

A mozgás szeretete kiskorom óta elkísért. A sport a mindennapjaim része volt. Versenyszerűen úsztam és futottam, de a jóga valahogy kimaradt a gyerekoromból. Felnőttként ez motivált, hogy elvégezzem a hatha jóga és gyerek/tini jóga oktatói képzést a Sivánanda Jógaközpontban. A képzés során tapasztalatot szereztem, hogyan tudom átadni a jóga művészetét, mesék, játékok, ászanák, helyes légzés, relaxáción keresztül. Vidám hangulatú gyerekjóga foglalkozásaimra, szeretettel várom a mozogni vágyó gyermekeket. 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ Buda
Cím: Budapest 1122 Magyar Jakobinusok tere 1.