Gyermekvédelmi tanácsadás

Gyermekvédelmi, gyámügyi, szociális témaköri tanácsadás

Várunk tanácsadásunkon, ha segítségre szorulsz a gyámhivatali vagy a bírósági eljárások tisztázásban. Kapcsolattartási problémáid vannak a gyermeknél, vagy veszélyeztető körülmények állnak fenn a másik félné.
 

Kinek ajánljuk?

Azoknak a szülőknek ajánlom akik válás előtt, közben, és után vannak. A tanácsadás során segítséget kaphatnak gyámhivatali vagy bírósági eljárások tisztázásban,  a gyermekkel való kapcsolattarás során felmerülő problémák kezelésében, veszélyeztető körülmények tisztázásában (pl. problémás a másik fél viselkedése, lakáskörülményei stb). A beszélgetések az esetlegesen felmerülő konfliktusok kezelésében is hasznos tanácsot adnak (óvoda, iskolai konfliktusok, otthoni stb).

A program hossza: szombat délutánonként 13 és 14 óra között.

Jelentkezni a [email protected] e-mailcímre küldött levéllel lehet.

A tanácsadáson való részvétel Egyszülős Kártyával ingyenes.
 

RAFFAEL ISTVÁN

Szociális munkás diplomával, adósságkezelői tanácsadói végzettséggel, értelem központú személyiségfejlesztő szakember diplomával rendelkezem. 16 éve dolgozom a gyermekvédelemben. Mellékállásban tréneri, mentori munkát végzek.

Több szociális szakmai díjjat is kaptam, így például Jószolgálat - díj, illetve Aranypánt - díj, Roma Hős díj.

Egyedülállóként nevelem az 5 éves ikreimet, miután feleségem a szülés után 12 órával elhunyt. A nehéz helyzeteket tehát a saját bőrömön is éreztem. A problélmáim megoldásában nagy szerepet játszott a bennem lévő akarető, a pozitív értékek megléte, és leginkább a gyermekeim. 
 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: online
Cím:

Vélemények

"Köszönöm szépen az Egyszülős Központ részéről a támogató lehetőséget és István különösen hosszan Rám szánt idejét.

István, egy igazán felkészült szakember, úgy érzem hamar megértette és ráhangolódott arra a problémára amivel megkerestem és azonnal reflektált, illetve igazán hatásos megoldási lehetőségeket javasolt. Nagyon objektív, türelmes, sokat kérdez, hogy igazán megértse az adott élethelyzetet, egyben profizmusával és szakmaiságával valóban olyan személyre szabott megoldásokat adott nekem, amelyekről valóban azt gondolom hogy igazán erősen és sikeresen előmozdítják az ügyemet és azt a megoldás útjára vezetik.

Istvánt jó szívvel ajánlom Mindenkinek!"