Pénzügyi coaching

Tudom milyen érzés szülőként egyedül helytállni. Jól ismerem a nehézségeket, amiket a saját bőrömön tapasztaltam. Úgy gondolom, hogy a gödörből kifelé, felfelé vezető út, az új élet megteremtése az alapok, a pénzügyek, a megélhetés rendezésével kezdődik. Elsősorban ebben szeretnék a hozzám fordulóknak segítő kezet nyújtani, hogy megtalálhassák a saját működőképes megoldásukat.

Időpont: Hétköznapokon 18 és 20 óra között, illetve esetileg, egyéni egyeztetés alapján 9 és 18 óra között is.

Helyszín: A coaching online történik, Zoom alkalmazással.

Ár: Egyszülős Kártya nélkül: 10.000 Ft
      Egyszülős Kártyával: ingyenes

Ha még nincs Egyszülős Kártyád, itt tudod kiváltani.

Jelentkezni az [email protected] címen lehet.

Szűcs Ildikó

1972-ben születtem, közgazdász vagyok és több mint 20 éve a bankszférában dolgozom. 3 lányom és 2 fiam van, akiket 10 éve egyedül nevelek. Amikor legkisebb gyermekem születésekor a gyerekeimmel és sok hitellel a vállamon magamra maradtam, a családomtól 200 km-re, az maga volt a pokol, viszont a gyerekek miatt is muszáj volt talpraállnom. Nehéz volt az út, amit bejártam, ugyanakkor sok kalandot, örömet és növekedést és nevetést is hozott. Ma elmondhatom, hogy az életem teljes és főleg vidám. Szeretem az embereket és szeretem segíteni is őket, ezért a számok világától kicsit eltávolodva 2020 őszén life coachingot kezdtem tanulni, amelynek a keretei között, úgy érzem, jól tudom alkalmazni sokrétű élettapasztalatomat. A tanulást azóta sem hagytam abba, az első kurzus sikeres elvégzését a második, majd a harmadik követte.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol:
Cím:

Vélemények

" Azt szerettem a találkozásainkban, hogy Ildikó segített meglátni más aspektusokat. Figyelt rám, és olyan dolgokat is meghallottam abban, amit mondtam, amiket előtte nem…Számos alkalommal csaptam a homlokomra…Köszönöm neki!"
Dia

"Ildikó erőt sugárzó személyisége, intellektusa nyújtott számomra biztonságot a beszélgetések során. Nag ysegítség volt számomra az a végtelen kedves figyelem, amit kaptam tőle. Könnyedén nyíltam meg előtte, mert valahogy végig fenntartott egy valódi, emberi közelséget, amiben el tudtam helyezkedni."
Anna

"Köszönöm szépen Ildikó munkáját. A jó pár alkalom során rávezetett sok fontos és lényeges dologra, amivel foglalkoznom szükséges az életem ezen szakaszában.Nem kérdez túl, nem erőltet, nem merev, de nem is túl laza. Úgy zajlanak a beszélgetések, hogy az komfortos legyen a beszélgetőpartnernek. Hálás vagyok a közösen elért eredményekért."
Brigitta