Szépülj velünk! Szépségnap a Pesti Egyszülős Központban

Szépülj velünk! Szépségnap a Pesti Egyszülős Központban

Legyen egy nap, ami csak rólad szól! A hétköznapok rohanásában sokszor csak arra koncentrálunk, hogy mindent megadjunk a családunknak és gyakran megfeledkezünk saját magunkról. Mi most megállítjuk az időt és csak rád figyelünk. Ezen a napon te vagy a legfontosabb és az, hogy kikapcsolódj. Anyák napja alkalmából egy különleges nappal szeretnénk meglepni. A szépség-szigeteken semmi más dolgod nem lesz, mint szépülni, pihenni és feltöltődni.

Mivel várunk?

 • Stílustanácsadás

Tartozz bármely színtípusba, stylistunk megmutatja neked, hogy milyen színpárosításokkal vagy a legszebb.

 • Fodrász sziget

Rövid, hosszú, egyenes vagy göndör hajad van? Fodrászunk egy gyors frizurát varázsol neked, és tanácsot is ad, hogy milyen frizura illik hozzád vagy milyen ápoló szereket használj a hajadra. Csupán annyit kérünk tőled, hogy mosott hajjal érkezz.

 • Manikűr sziget

Ülj be a manikűrösünkhöz, aki gyorsan széppé varázsolja a körmeidet és talán még egy gyors lakkozás (nem gél lakk) is belefér az időbe.

 • Nyak és hátmasszázs sziget

Sokat ülsz a számítógép előtt és fáj a nyakad vagy a hátad? Ülj be a masszőrünkhöz és lazulj el, mert ez az idő most csak rólad fog szólni. Nincs más dolgod, csak élvezd a frissítő masszázs minden pillanatát.

 • Sminksziget

Hogyan tudsz gyorsan és könnyedén elkészíteni egy egyszerű, de nagyszerű nappali sminket? Ülj be sminkesünkhöz, aki nemcsak felfrissíti arcodat, de megmutatja azt is, hogy mi passzol hozzád a leginkább.

IDŐPONT: 2024. május 11. (szombat)

Jelentkezni előzetes regisztrációval lehet a délelőtti (10-12 óra) vagy a délutáni (13-15 óra) időpontokra.

HELYSZÍN: Egyszülős Központ PEST (1085 Budapest, Üllői út 30.)

REGISZTRÁCIÓ: jelentkezni az ŰRLAP kitöltésével tudtok.

Jelentkezési határidő: április 26. (péntek) 09:00

Fontos tudnivalók:

 • Azt szeretnénk, hogy ne legyen várakozás, mindenki sorra kerüljön és megfelelő szolgáltatást kapjon. Annak érdekében, hogy mindezek megvalósulhassanak, maximum 40 főt tudunk fogadni.
 • Szeretnénk, ha minél többen átélhetnék ezt az élményt, ezért azok jelentkezését várjuk, akik a korábbi években még nem vettek részt a programon.
 • A szolgáltatásokra és a pontos időpontokra érkezéskor, a helyszínen történik a jelentkezés.
 • Egy fő egy alkalommal mindig csak 1 szolgáltatásra jelentkezhet.
 • Belépéskor mindenkinek tombolajeggyel kedveskedünk, amivel a délelőtti, illetve a délutáni tombolahúzáson ajándékot nyerhettek.
 • A program alatt kivételesen nem lesz gyerekfelügyelet, mert azt szeretnénk, ha ez a nap most csakis rólad szólna.
 • A jelentkezés nem jelent automatikus regisztrációt, e-mailben igazoljuk vissza, hogy részt vehetsz-e a programon.

Az esemény Egyszülős Kártyával ingyenes, de előzetes regisztrációhoz és 3000 Ft-os regisztrációs díj fizetéséhez kötött, melyet a program után 10 napon belül visszautalunk.

A program támogatója a dm.

Az Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a programra való jelentkezéseket egyedileg bírálja el és dönt a részvételről. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy indokolás nélkül elutasítsuk azok jelentkezését, akik a korábbi pályázatok során, vagy valamilyen szolgáltatásunk igénybevétele során rosszhiszeműen jártak el, avagy házirendünket megsértették.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1085. Budapest, Üllői út 30.