VELÜNK STARTOL A NYÁR – Egyszülős családi nap a Ligetben!

VELÜNK STARTOL A NYÁR – Egyszülős családi nap a Ligetben!

Idén az Egyszülős Központtal kezdődik a nyári szünet. Gyere ki a Városligetbe és nyissuk meg együtt a vakációt! Izgalmas programokkal, sok sporttal, pontgyűjtő állomásokkal, tombola ajándékokkal, ugrálóvárral, kreatív foglalkozásokkal és egy igazi Retro Discoval is várunk.

Időpont: 2024. június 22. szombat, 10:00-13:00

Helyszín: Budapest, Városliget

PROGRAM:

10:15 Közös bemelegítés - FitKid

10:30 Ringató

11:00 Magyar Szolgálati Kutyákért Alapítvány - 20 perces show-műsor, rendőrségi kutyás bemutató

12:20 Tombolasorsolás

12:30 Retro Disco - DJ Dominique

Mivel várunk még?

FOLYAMATOS PROGRAMOK:

FOCIPÁLYA:

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia profi edzőinek vezetésével teheted próbára futball tehetségedet. A kicsiknek különböző interaktív programokkal, totóval, színezővel készülünk. De kipróbálhatjátok a célba rúgó kaput és passzolgathattok az akadémia edzőivel. A nagyobbakat célba rúgó kapukkal és játékos erőnléti gyakorlatokkal várjuk. A résztvevők játékos verseny keretében mérhetik össze lövőerősségüket mérőkészülék segítségével.

KOSÁRLABDAPÁLYA:

A kosárlabdapályán a Kancellária Sportegyesület vár mindenkit, aki szeretné kipróbálni ügyességét a labda irányításában. A nagyobbak a nagy palánkra, míg a kicsik mobil palánkra dobhatnak kosarat. Emellett ügyességi pályákon, valamint kerékpáros és evezős ergométereken is próbára tehetitek magatokat.

CSALÁDI PROGRAMOK:

Két ping-pong asztalon időmérő versenyeken próbálhatja ki mindenki gyorsaságát a labda adogatásban. A Közlekedési Múzeum szélforgók és fűsünik készítésével, megújuló energiaforrások minilaborjával és jármű-színezőivel várja a résztvevőket. A Handful Art Rajziskola élményalapú rajzfoglalkozást biztosít. Az NMHH a kisebb korosztálynak kézműves programokkal, a nagyobbaknak és a felnőtteknek pedig internetbiztonsággal kapcsolatos kvízjátékkal készül. A Zrínyi Miklós Kick-box Akadémia segítségével a gyerekek belekóstolhatnak a sportág alapjaiba.

Az esemény társszervezője a Liget Budapest.

Az esemény együttműködő partnere a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1085. Budapest, Üllői út 30.