Programok

Pilates kedden, Pesten
Pilates program indul a pesti Egyszülős Központban, minden kedden. A pilates a kontroll művészete, lassú, kontrollált munkavégzés és belső odafigyelés jellemzi. Az izmokat egyszerre nyújtja és erősíti, növeli az izületek mozgékonyságát. FRISSÍTÉS: a nyári időszakban a pilates is szünetel, szeptembertől újra várunk titeket. Az első né (...tovább)
Élményfestés havonta egyszer, Pesten
Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével! Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.
Mozdulj ki velünk!
FRISSÍTÉS: A vasárnapra tervezett kirándulás ELMARAD. Köszönjük a megértést! Ismét közös kirándulásra várunk titeket. Gyertek, és töltsünk el egy fantasztikus napot együtt a szabadban!  
VELÜNK STARTOL A NYÁR – Egyszülős családi nap a Ligetben!
Idén az Egyszülős Központtal kezdődik a nyári szünet. Gyere ki június 22-én a Városligetbe és nyissuk meg együtt a vakációt! Izgalmas programokkal, sok sporttal, pontgyűjtő állomásokkal, tombola ajándékokkal, ugrálóvárral, kreatív foglalkozásokkal és egy igazi Retro Discoval is várunk.
Szülőtámogató csoport a budai Egyszülős Központban!
Szülőtámogató csoportokat indít a budai Egyszülős Központban „Szülőség” címmel, a Családbarát Magyarország Központ.
Élményfestés havonta egyszer, Budán
Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével! Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.    
Eperszezon - Szedd magad!
Itt az eperszezon és meg is nyitjuk az évadot egy közös Szedd magad! akcióval Pomázon. Gyere velünk és szedd tele a kosarad! 
Művészetterápia a budai Egyszülős Központban
Művészetterápiás rekreációs csoport indul, amelynek során a hétköznapi rohanásból megpihenve, különböző művészi technikákkal (például akvarell, pasztell, kollázs) dolgozva biztonságos, elfogadó légkörben haladunk az önismeret útján. 
Egy csepp magabiztosság - csoportos coaching nőknek
Szeretettel várunk az Önbizalomnövelde programsorozat keretében megvalósuló ingyenes eseményen a pesti Egyszülős Központban.   
Mozdulj ki újra májusban!
Várunk titeket egy közös kirándulásra, mely nemcsak az egészségünknek tesz jót, de a közérzetünket, hangulatunkat is kiválóan emeli.
Tárgyalástechnika workshop Budán
A tárgyalás átszövi a magánéletünket, a munkánkat és a hétköznapjainkat is. Tárgyalunk állásinterjún, a gyerekkel, hogy feküdjön le, ha bérlünk vagy veszünk lakást és persze sajnos válás esetében is. De vajon mennyire vagyunk jelen tudatosan, tudjuk-e mindig, hogy tárgyalunk éppen?
Szépülj velünk! Szépségnap a Pesti Egyszülős Központban
Legyen egy nap, ami csak rólad szól! A hétköznapok rohanásában sokszor csak arra koncentrálunk, hogy mindent megadjunk a családunknak és gyakran megfeledkezünk saját magunkról. Mi most megállítjuk az időt és csak rád figyelünk. Ezen a napon te vagy a legfontosabb és az, hogy kikapcsolódj. Anyák napja alkalmából egy különleges nappal szeretn (...tovább)
Erőforrásaink aktiválása workshop Budán
Csatlakozz a kiscsoportos workshophoz, ha te is szeretnéd tudatosítani és gyakorolni az erőforrásaid aktiválását, amely hozzásegíthet a megküzdési folyamataid fejlesztéséhez!        
Gondozzuk a jövőt!
Ünnepeljük együtt a Föld Napját a pesti Egyszülős Központban! Gyere, és tölts velünk egy izgalmas délelőttöt a környezettudatosság jegyében! Mit tehetünk a fenntarthatóságért mi magunk és hogyan kapcsolódhatunk a természethez akár nagyvárosi környezetben? Erről szól a Gondozzuk a jövőt! elnevezésű családi napunk, amelyre (...tovább)
Egyszülős fonó - mesekör
Gyere, és merülj el a népmesék világában az Egyszülős Fonó mesekörében. Éljük meg együtt a mesehallgatás örömét a budai Egyszülős Központban. A kifejezetten felnőtteknek induló csoportban kizökkenhetsz a mindennapok sodrásából és elmerülhetsz belső világodban.