Táborok

ÜNNEPI CSALÁDI ERZSÉBET-TÁBOR ZÁNKÁN 2022
2022-ben öt alkalommal karácsonyi hangulatú Családi Erzsébet-tábort szervez  az Erzsébet Alapítvány, amelyre várja az egyszülős családokat is a Zánkai Erzsébet-táborba, modern tábori környezettel, felújított szállásépületekkel, napi étkezésekkel és színes programokkal.
Zenevarázslat családi művészeti tábor Alsómocsoládon
Augusztus 15-19. között Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész vezetésével 5 napon keresztül táboroztunk Alsómocsoládon.
Nyári gyerekfelügyelet Pesten és Budán is
Nyári gyerekfelügyelettel várunk júliustól váltott helyszínekkel.
Mindenkinek jár a kikapcsolódás
Családi nyaralás a Balatonnál és Zalakaroson A korábbi évekhez hasonlóan idén nyáron is mintegy 3200 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július elsejétől szeptemberig a Mészáros-csoport jóvoltából.  A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels zalakarosi szállodáj&a (...tovább)
Tavaszi pihenés a Kolping Hotelban
Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány és a családbarát Kolping Hotel újra összefogott! Az előző években sok egyszülős család tapasztalhatta meg kedvezményes áron a Kolping Hotel legendás vendégszeretetét. Az együttműködés folytatódik, és indul a következő időszak, amikor az egyszülős családok speciális áron p (...tovább)
ŐSZI GYEREKTÁBOR ALSÓMOCSOLÁDON
Tartalmas szünidőt tölthetnek el a 7-12 év közötti egyszülős családban nevelkedő gyerekek a festői szépségű természetközeli Alsómocsoládon az őszi szünetben. 
CSALÁDI GYÓGYÍTÓ SZENT ERZSÉBET-TÁBOROK
Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány 2021. október 8-10. között lehetőséget biztosít egyszülős családok részére is a Gyógyató Családi Szent Erzsébet-táborban való részvételre.  
Családi feltöltődés a Baráthegyi Élményparkban
A Bükk keleti kapujánál elhelyezkedő Baráthegyi Majorságban családi üdülésen vehetnek részt speciális ellátást igénylő, sérült vagy fogyatékos gyermeket nevelő egyszülős családok. Az üdülés időpontja 2021. augusztus 23-26. A  jól felszerelt tábor tökéletesen igazodik a résztvevők speciális igényeihez:& (...tovább)
Nyári gyerekfelügyelet az Egyszülős Központban
Tovább folytatódnak a nyári kalandok az Egyszülős Központban. Augusztus 9-13. között, hétfőtől péntekig várjuk a gyerekeket. Az egész napos gyerekfelügyelet alatt izgalmas, egész napos programokat és játékokat biztosítunk a gyerekeknek.  
Napközis tábor
Nyári kalandok az Egyszülős Központban Júliusban indulnak napközis táboraink! 3 turnusban, 5 napon keresztül, hétfőtől péntekig várjuk a gyerekeket.  I. turnus július 5.-9. II. turnus július 19.-23. III. turnus augusztus 2.-6.
ZÖLD KASTÉLYKALANDOZÓ
Gödöllő és környékén élő gyerekeket várnak ebbe az izgalmas programokkal teli táborba, aminek helyszíne a varázslatos Gödöllői Királyi Kastély.  
ÉLMÉNYTÁBOR A MAJOROS TANYÁN
Szeged és környékén élő családok figyelmébe ajánljuk! A Zarándok Kaland felajánlása jóvoltából egy gyermek díjmentesen vehet részt az idei élménytáborukba, amit Szeged melletti Ásotthalom határában a Majoros Tanyán szerveznek.  
Balatonvilágos
Idén nyáron is van lehetőségünk az egyszülős családok számára nyaralást biztosítani. Első alkalommal Balatonvilágosra szervezünk üdüléseket az i-Cell Kft felajánlásában. A frissen felújított, közvetlenül a Balaton partján elhelyezkedő apartmanba júniusban két turnusra lehet jelentkezni.   
Sütős-Főzős tábor
A Bilimbo Naphegy Montessori Óvoda egy kisgyerek részére felajánl egy egyhetes tábori lehetőséget a Sütős – Főzős táborába.