Korábbi programok

Szomatodráma gyakorló nap Pesten
A Dr. Buda László által kidolgozott módszer, a Szomatodráma - Gyógyító játék során megtapasztalhatod, milyen érzés figyelni magadra, másokra, meglátni másban és magadban ugyanazt.
Egy nap, ami csak rólad szól - Szépségnap Pesten
Mit szólnál egy olyan naphoz, ami csak rólad szól? Képzeld el, hogy kizárod a külvilágot és csak magaddal foglalkozol. Képzeld el, hogy ezen a napon te vagy a középpontban, te vagy a legfontosabb.
Mit egyél, hogy szép legyél?
Legyél Te is azon 20 jelentkező egyike, aki egy nemzetközi táplálkozástudományi kutatás aktív részese lehet! Nemcsak táplálkozással kapcsolatos ismereteket sajátíthatsz el, hanem különböző szűréseken, tanácsadáson és kényeztető programokon is részt vehetsz.
BETELT - Hogyan tovább a válás után? A váltott gondoskodás gyakorlata a mindennapokban - konferencia
Az Egyszülős Központ és a Közép-Európai Mediációs Intézet szakértői konferenciát szervez „Hogyan tovább a válás után? A váltott gondoskodás gyakorlata a mindennapokban” címmel. A konferencia minden érdeklődő számára nyitott, viszont regisztráció szükséges.
Farsangi bál az Egyszülős Központban
„Itt a farsang, áll a bál” - így mi is fergeteges farsangi mulatsággal várunk február végén. Most itt a lehetőség, hogy szárnyaljon a kreativitásotok és annak öltözzetek, aminek csak szeretnétek. (BETELTEK A JELENTKEZÉSEK, már csak várólistára tudtok felkerülni.)
Művészetterápiás foglalkozás Pesten
A művészetterápiás foglalkozások célja, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben anyaként, azáltal, hogy alkotás közben ráláthatunk különböző életterületeinkre.
Légy Te is részese a csodának – várunk Mikulásfalván!
Kíváncsi vagy, hogy hogy néz ki a Mikulás birodalma? Szeretnél találkozni az ott lakókkal? Akkor gyere el 2022. december 3-án, szombaton a pesti Egyszülős Központba, amire rá sem fogsz ismerni, hiszen egy teljes napra Mikulásfalvává változik. 
Négy lépés a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz
Találd meg az egyensúlyt a stresszes hétköznapokban is! Négy alkalmas interaktív wokshopot indítunk a pesti Egyszülős Központban! Neked szól a program, ha úgy érzed elfáradtál és nem bírod a napi kihívásokat, stresszt, konfliktusokat kezelni nem egy nyelvet beszéltek a családdal vagy a környezettel és nem ért meg senki mélyeb (...tovább)
ZeneVarázslat a pesti Egyszülős Központban
A június 18-i nyitónapot követően minden hónap harmadik szombatján várunk a ZeneVarázslat zenei mentorprogramra a pesti Egyszülős Központban, melynek megálmodója, Várnagy Andrea zongoraművész.
ZeneVarázslat – avagy a hangok mögött rejlő üzenet
Négykezes Zongorakoncert Várnagy Andrea zongoraművésszel és lányával, Farkas Lilivel.
Szépülj velünk!
Május első szombatján szépségnapot rendezünk a pesti Egyszülős Központban. A szépségszigeteken lehetőségetek lesz a teljes megszépülésre, smink és stílustanácsadásra. Kipróbálhattok valami új frizurát, vagy manikűrt, valamint nyak és hátmasszázsra is lesz lehetőségetek.
Egyedül nevelek
"Egyedül nevelek" támogató csoportot indít az Otthon Segítünk Alapítvány és az Egyszülős Központ. Várunk szeretettel, ha bármilyen oknál fogva úgy alakult az életed, hogy egyedül kell megküzdened a mindennapok feladataival és néha úgy érzed elfogyott az erőd.
Gyászfeldolgozó csoport özvegy szülők számára
A társukat elvesztők számára induló gyászfeldolgozó csoport erősít, támogat a gyászban. a gyászmunkában és a gyász feldolgozásában.. Itt megértik azt, amire a környezetük, ismerőseik értetlenül, vagy tehetetlenül reagálnak. A bizalomteli közösségben a megértés légkörében özvegy sorstársak k& (...tovább)
Amikor nem csak a válás fáj
Önsegítő csoport bántalmazó kapcsolatban élőknek Milyen minták húzódnak meg a válások mögött? Mi az a dinamika, ami a bíróságra vitt egy majdnem tökéletesnek induló kapcsolatot? Mi köze a gyerekkorban megismert vagy elszenvedett fájdalmaknak a párkapcsolati dinamikákhoz? Mindenkinek más válasza van, más cipőben jár, m&aacut (...tovább)