Korábbi programok

Táncterápia a pesti Egyszülős Központban
A tánc különleges hatással van a testre és a lélekre, a mozgás ráadásul átsegít a nehézségeken és feltölt.  A táncterápia lényege nem a mozdulatok tökéletes elsajátítása, hanem az, hogy átadjuk magunkat a mozgás örömének. 
Mother Nature anyakör
Anyakör/Női kör beszélgetés sorozatunk folytatódik Pesti központunkban, melynek során a Mother Nature projekt alkalmából kifejlesztett kártyákból kiindulva beszélgetünk örömeinkről, nehézségeinkről, anyaként vagy az életben megtett utunkról.
Egyszülős családi nap - fókuszban az apaság
FRISSÍTÉS: A programot elhalasztjuk, várhatóan idén ősszel kerül megrendezésre. Apák napja alkalmából egész napos családi programmal szeretnénk felhívni a figyelmet az apák szerepének fontosságára a családon belül. Az Egyszülős családi napon remek kézműves programokkal és apa-témájú beszélgeté (...tovább)
Szomatodráma gyakorló nap Pesten
A Dr. Buda László által kidolgozott módszer, a Szomatodráma - Gyógyító játék során megtapasztalhatod, milyen érzés figyelni magadra, másokra, meglátni másban és magadban ugyanazt.
Egy nap, ami csak rólad szól - Szépségnap Pesten
Mit szólnál egy olyan naphoz, ami csak rólad szól? Képzeld el, hogy kizárod a külvilágot és csak magaddal foglalkozol. Képzeld el, hogy ezen a napon te vagy a középpontban, te vagy a legfontosabb.
Tini Jóga kedden, Pesten
Állandó program - kattints a legfrissebb időpontért!
FRISSÍTÉS: Salla Gyöngyi, gyermekjóga oktató nyári szabadságra megy, a foglalkozás utolsó időpontja Június 27-e (kedd). Szeptemberben folytatjuk! Tini jóga Salla Gyöngyivel keddenként külön fiúknak és lányoknak. 
Mit egyél, hogy szép legyél?
Legyél Te is azon 20 jelentkező egyike, aki egy nemzetközi táplálkozástudományi kutatás aktív részese lehet! Nemcsak táplálkozással kapcsolatos ismereteket sajátíthatsz el, hanem különböző szűréseken, tanácsadáson és kényeztető programokon is részt vehetsz.
BETELT - Hogyan tovább a válás után? A váltott gondoskodás gyakorlata a mindennapokban - konferencia
Az Egyszülős Központ és a Közép-Európai Mediációs Intézet szakértői konferenciát szervez „Hogyan tovább a válás után? A váltott gondoskodás gyakorlata a mindennapokban” címmel. A konferencia minden érdeklődő számára nyitott, viszont regisztráció szükséges.
Farsangi bál az Egyszülős Központban
„Itt a farsang, áll a bál” - így mi is fergeteges farsangi mulatsággal várunk február végén. Most itt a lehetőség, hogy szárnyaljon a kreativitásotok és annak öltözzetek, aminek csak szeretnétek. (BETELTEK A JELENTKEZÉSEK, már csak várólistára tudtok felkerülni.)
Művészetterápiás foglalkozás Pesten
A művészetterápiás foglalkozások célja, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben anyaként, azáltal, hogy alkotás közben ráláthatunk különböző életterületeinkre.
Légy Te is részese a csodának – várunk Mikulásfalván!
Kíváncsi vagy, hogy hogy néz ki a Mikulás birodalma? Szeretnél találkozni az ott lakókkal? Akkor gyere el 2022. december 3-án, szombaton a pesti Egyszülős Központba, amire rá sem fogsz ismerni, hiszen egy teljes napra Mikulásfalvává változik. 
Négy lépés a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz
Találd meg az egyensúlyt a stresszes hétköznapokban is! Négy alkalmas interaktív wokshopot indítunk a pesti Egyszülős Központban! Neked szól a program, ha úgy érzed elfáradtál és nem bírod a napi kihívásokat, stresszt, konfliktusokat kezelni nem egy nyelvet beszéltek a családdal vagy a környezettel és nem ért meg senki mélyeb (...tovább)
Kamasz coaching Pesten
A kamasz coaching segít, 12 év feletti fiataloknak, akik problémáikat szívesen beszélnék meg egy független szakemberrel és segítséget szeretnének kapni ezek megoldásához egy bizalmi, támogató légkörben.  
ZeneVarázslat a pesti Egyszülős Központban
A június 18-i nyitónapot követően minden hónap harmadik szombatján várunk a ZeneVarázslat zenei mentorprogramra a pesti Egyszülős Központban, melynek megálmodója, Várnagy Andrea zongoraművész.
ZeneVarázslat – avagy a hangok mögött rejlő üzenet
Négykezes Zongorakoncert Várnagy Andrea zongoraművésszel és lányával, Farkas Lilivel.