Szolgáltatás

Egyéni fejlesztés gyerekeknek, fogadóóra szülőknek
Drippey Helga fejlesztő pedagógus tanulási nehézségekkel küzdő kisgyerekek fejlesztését vállalja, és mellette szülőknek tart tanácsadást.
Továbblépni a gyászból
Hidd el, van kiút, vannak lehetőségek a szomorúságon kívül, tervezzük újra, tegyük össze életed második kötetét együtt.  
Jogi tanácsadás - online, telefonon
Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz jogi problémával szembesülő egyedülálló szülőknek. Az ingyenes tanácsadás 20 perces konzultációt vagy e-mailes válaszadást biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képviseletet.    
Jogi tanácsadás a budai Egyszülős Központban
Ingyenes jogi tanácsadást biztosítunk a nehéz jogi problémával szembesülő egyedülálló szülőknek. Az ingyenes tanácsadás 20-30 perces konzultációt biztosít a probléma komplexitásától függően. Nem jelent jogi képviseletet.  
Német családi pótlék kisokos
Még mindig kevesen tudják, hogy ha egy magyar gyermek egyik szülője Németországban él tartósan, mert ott dolgozik (és ott adózik), akkor a gyermek után jár a német családi pótlék (Kindergeld), akkor is, ha a gyermek Magyarországon él. A részletekkel keresd szakértőnket
Vállalkozni egyszülősként okosan
Vállalkozói tanácsadás egyszülőknek. Ha vállalkozást szeretnél indítani, esetleg már el is indítottad, de közben elakadtál, elbizonytalanodtál, hogyan juthatsz el az érdeklődőkhöz, vásárlókhoz, vagy nem tudod, hogyan kommunikálj a weboldaladon.   
Online családi mediáció szülőknek
A családi mediáció egy olyan folyamat, amely során egy független, képzett mediátor segít a  feleknek valamely konfliktussal (pl. válással, gyermekelhelyezéssel, láthatással) kapcsolatosan felmerülő kérdések megoldásában, a felek közötti kommunikáció javításában.
Kamaszpanasz - mediáció
Szemtől szemben partnerként - konfliktuskezelés máshogy. Szülő-serdülő konfliktus rendezése mediációval. (egyéni mediáció)
Lyukasóra – Kamasz jelenlét
Nehéz dolog kamasznak lenni. Annyi minden történik egyszerre. Az a rengeteg változás, ami ilyenkor végbemegy bennük és a környezetükben, egyaránt időt és türelmet igényel minden féltől. A mindennapok rohanásában ezekből jut a legkevesebb. Ebben szeretnék segíteni, idővel, türelemmel, empátiával és intuícióval, a Gyermeknek és a (...tovább)
Pénzügyek okosan
A program pénzügyi természetű döntések előtti közös gondolkodásban jelenthet segítséget.
Pénzügyi coaching
Tudom milyen érzés szülőként egyedül helytállni. Jól ismerem a nehézségeket, amiket a saját bőrömön tapasztaltam. Úgy gondolom, hogy a gödörből kifelé, felfelé vezető út, az új élet megteremtése az alapok, a pénzügyek, a megélhetés rendezésével kezdődik.
Ultrarövid Terápiás konzultáció
"Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét l&eacut (...tovább)
Coaching gyermekeknek
A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység. Gyermekeket érintő problémák - pl. beilleszkedési nehézségek, pályaválasztás, motivációhiány - megoldására ajánljuk.
Segítőkezek
A SEGÍTŐKEZEK egy olyan szívességi alapon működő kezdeményezés, ahol ezermester egyszülős apukák önkéntesen segítenek egyszülős családoknak ház körüli, nem szakmunkát igénylő, apróbb javításokban, szerelésekben.      
Coaching
A coaching egy személyes, segítő, fejlesztő tevékenység. A személyes képességeket, meglévő erősségeket azonosítja és fejleszti, segítve ezzel a továbblendülést, az elakadások, problémák megoldását. Célja az egészséges, de bizonyos nehézségekkel küzdő vagy akár csak önmagukat egyes területeken fejles (...tovább)