Üdülések és táborok

Legyél te is kísérő a Fonyódligeti Élménytáborban!
Olyan egyedülálló szülők jelentkezését várjuk, akik kedvet éreznek egy 10 fős gyermekcsoport szervezéséhez és vezetéséhez. A csoportvezetők a saját gyermeküket is elvihetik a táborba, ha megfelelnek a kiírásban szereplő feltételeknek.
Élménytábor Fonyódligeten
Az Erzsébet-tábor 2024-ben Fonyódligeten szervezi meg a gyerekeknek szóló élménytáborát, melyre korábban csoportvezetők jelentkezését vártuk. A csoportvezetők által szervezett csoportokhoz most van lehetőség gyerekeknek is csatlakozni.
ERZSÉBET-TÁBOR CSALÁDI HÉTVÉGE 2024
2024-ben is folytatódik a Családi Erzsébet-táborok programsorozat, melyet az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány szervez 2018 óta. A Zánkai Erzsébet-táborban modern tábori környezetben, felújított szállásépületekkel, tágas terekkel és tengerpartot idéző homokos stranddal várja a hétvégé (...tovább)
Tavaszváró családi üdülés
Üdülési lehetőséget hirdetünk sérült gyermeket/gyermekeket nevelő egyszülős családoknak. FRISSÍTÉS - A jelentkezést lezártuk, rövidesen mindenkit e-mailben értesítünk.
Támogatott üdülés az alsópáhoki Kolping Hotelben egyszülős családok számára 2023
Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány és a családbarát Kolping Hotel Spa & Family Resort újra összefogott! Az előző években sok egyszülős család tapasztalhatta meg kedvezményes áron a Kolping Hotel legendás vendégszeretetét. Az együttműködés folytatódik, és indul a következő időszak, amikor az egyszülős család (...tovább)
KARÁCSONYI CSALÁDI ERZSÉBET-TÁBOR ZÁNKÁN 2023
2023-ban 6 alkalommal karácsonyi hangulatú Családi Erzsébet-tábort szervez  az Erzsébet Alapítvány, amelyre várja az egyszülős családokat is a Zánkai Erzsébet-táborba, modern tábori környezettel, felújított szállásépületekkel, napi étkezésekkel és színes programokkal.
Zenevarázslat Alsómocsoládon 2023
Augusztus 6 és 11-e között Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész vezetésével zenei művészeti táborba invitáljuk az egyszülős családokat.
ERZSÉBET-TÁBOR CSALÁDI HÉTVÉGE 2023 július-szeptember
A JELENTKEZÉS LEZÁRULT, A HÉTEN MINDENKINEK VISSZAJELZÜNK. 2023-ban is folytatódik a Családi Erzsébet-táborok programsorozat, melyet az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány szervez 2018 óta. Ezúttal a július-augusztus-szeptemberi táborozási lehetőségeket hirdetjük meg. 
Mindenkinek jár a kikapcsolódás 2023-ban is
A korábbi évekhez hasonlóan idén nyáron is folytatódik a nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládosok nyaralása július elsejétől szeptemberig, a Mészáros-csoport legnagyobb karitatív szervezete, a Pro Filii Alapítvány jóvoltából. 
Nyári gyerektábor Alsómocsoládon 2023
Tartalmas szünidőt tölthetnek el a 7-12 év közötti egyszülős családban nevelkedő gyerekek a festői szépségű Alsómocsoládon június 19-24. között.
ERZSÉBET-TÁBOR CSALÁDI HÉTVÉGE 2023
2023-ban is folytatódik a Családi Erzsébet-táborok programsorozat,  melyet az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány szervez 2018 óta. A Zánkai Erzsébet-táborban modern tábori környezetben, felújított szállásépületekkel, tágas terekkel és tengerpartot idéző homokos stranddal várják a hétv&e (...tovább)
Zenevarázslat családi művészeti tábor Alsómocsoládon 2022
Augusztus 15-19. között Várnagy Andrea Liszt Ferenc-díjas zongoraművész vezetésével 5 napon keresztül táboroztunk Alsómocsoládon.
Mindenkinek jár a kikapcsolódás 2022
Családi nyaralás a Balatonnál és Zalakaroson A korábbi évekhez hasonlóan idén nyáron is mintegy 3200 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július elsejétől szeptemberig a Mészáros-csoport jóvoltából.  A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels zalakarosi szállodáj&a (...tovább)
Tavaszi pihenés a Kolping Hotelban 2022
Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány és a családbarát Kolping Hotel újra összefogott! Az előző években sok egyszülős család tapasztalhatta meg kedvezményes áron a Kolping Hotel legendás vendégszeretetét. Az együttműködés folytatódik, és indul a következő időszak, amikor az egyszülős családok speciális áron p (...tovább)
ŐSZI GYEREKTÁBOR ALSÓMOCSOLÁDON
Tartalmas szünidőt tölthetnek el a 7-12 év közötti egyszülős családban nevelkedő gyerekek a festői szépségű természetközeli Alsómocsoládon az őszi szünetben.