Művészetterápiás csoport indul a pesti Egyszülős Központban

Művészetterápiás csoport indul a pesti Egyszülős Központban

Önismereti és rekreációs csoport indul a Katarzisz Komplex Művészetterápia módszerével. Az alkalmak során a hétköznapi rohanásból megpihenve, különböző művészi technikákkal (például akvarell, pasztell, agyag, kollázs) dolgozva, biztonságos, elfogadó légkörben haladunk az önismeret útján. Eközben azt is felfedezzük, hogy mi történik lelkünkben, miközben lassan véget ér a tél, és elkezdődik a tavasz.

A művészetterápiás módszer segít elmélyíteni az önismeretet, felfedezni az önkifejezés, a művészi alkotás folyamatát és megtapasztalni egy önismereti csoport megtartó erejét. A csoport létszáma: 6–7 fő, a részvételhez művészeti előképzettség vagy rajztudás nem szükséges. Az alkotáshoz minden felszerelést biztosítunk.

Az alkalmak egymásra épülnek, így a csoport zárt, az egyes alkalmak külön-külön nem látogathatók. A folyamat szempontjából ideális, ha minden alkalmon részt tudsz venni. De ha azt látod, hogy az egyik alkalmon (akár az elsőn) nem tudsz részt venni, ez ne tartson vissza a jelentkezéstől!

Csoportvezető: Veress Orsolya

A csoport gyakorlócsoport, a foglalkozásvezető művészetterápiás képzésének befejezéséhez szükséges.

Időpontok:

január 26. péntek, 16.00–19.00

február 9. péntek, 16.00–19.00

február 23. péntek, 16.00–19.00

március 8. péntek, 16.00–19.00

március 22. péntek, 16.00–19.00

Helyszín: Egyszülős Központ, Pest

Ár: A program ingyenes, amennyiben van aktív Egyszülős kártyád. Ha még nincs Egyszülős Kártyád, itt tudod kiváltani.

Jelentkezni a weboldalon keresztül, az időpontfoglalásnál lehet.

Szükség esetén tudunk gyermekfelügyeletet biztosítani – kérlek, hogy legkésőbb az esemény előtt 1 nappal, 16 óráig jelezd igényedet a [email protected] e-mail-címen.

Az Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a programra való jelentkezéseket egyedileg bírálja el és dönt a részvételről. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy indokolás nélkül elutasítsuk azok jelentkezését, akik a korábbi pályázatok során, vagy valamilyen szolgáltatásunk igénybevétele során rosszhiszeműen jártak el, avagy házirendünket megsértették.

...
Egyszülős Alapítvány

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak Magyarországon, de nemzetközileg is úttörő kezdeményezésnek számít. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a több mint félmillió egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait.

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ, Közösségi tér
Cím: 1085. Budapest, Üllői út 30.