Programok

Bábos Mesekuckó
Bábos Mesekuckó foglakozások indulnak a pesti Egyszülős Központban péntek délelőttönként 1,5 - 5 éves gyermekek és szüleik részére.
Találd meg az egyensúlyt a stresszes hétköznapokban is!
Négy alkalmas interaktív wokshopot indítunk a pesti Egyszülős Központban! Neked szól a program, ha úgy érzed elfáradtál és nem bírod a napi kihívásokat, stresszt, konfliktusokat kezelni nem egy nyelvet beszéltek a családdal vagy a környezettel és nem ért meg senki mélyebb önismeretre vágysz, szeretnél tudatosabb életet &eacut (...tovább)
Múlt és jövő találkozása az Északiban – Egyszülős Fesztivál a Közlekedési Múzeummal
Az Egyszülős Központ és a Közlekedési Múzeum közös, egész napos fesztivállal vár mindenkit szeptember 17-én!
Állatkerti szakkör egyszülős gyerekeknek
Fantasztikus programot ajánlunk a Fővárosi Állat- és Növénykert jóvoltából 5-6-7. osztályos gyerekek számára.  
ZeneVarázslat a pesti Egyszülős Központban
A június 18-i nyitónapot követően minden hónap harmadik szombatján várunk a ZeneVarázslat zenei mentorprogramra a pesti Egyszülős Központban, melynek megálmodója, Várnagy Andrea zongoraművész.
ZeneVarázslat – avagy a hangok mögött rejlő üzenet
Négykezes Zongorakoncert Várnagy Andrea zongoraművésszel és lányával, Farkas Lilivel.
Szedjük együtt
Itt az eperszezon. Mozdulj ki velünk és gyere epret szedni!
Kiképzés
A KIKÉPZÉS egy hiánypótló, készség és kompetencia fejlesztő program. Célunk segíteni a fiatalokat abban, hogy kritikus helyzetekben, veszélyes vagy vészhelyzetben döntési és irányítási képességük fenntartása mellett, azt számukra vagy más számára a legkedvezőbb módon kezeljék, megoldják.
Élményfestés
Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével. Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.
Ringató
A hagyományos Ringatók szülőknek és három év alatti gyermekeiknek szólnak. Minden kedden az Egyszülős Központban várunk titeket 10:00-10:30-ig. Regisztráció nem szükséges.  
Mozdulj ki
Korlátozások enyhítésével mi is visszatérünk a szabadtéri programok megtartásához. Várunk titeket egy közös kirándulásra, mely nemcsak az egészségünknek tesz jót, de a közérzetünket, hangulatunkat is kiválóan emeli.