Programok

Légy Te is részese a csodának – várunk Mikulásfalván!
Kíváncsi vagy, hogy hogy néz ki a Mikulás birodalma? Szeretnél találkozni az ott lakókkal? Akkor gyere el 2022. december 3-án, szombaton a pesti Egyszülős Központba, amire rá sem fogsz ismerni, hiszen egy teljes napra Mikulásfalvává változik. 
Süss, főzz és nyerj! – Nyereményjáték az Egyszülős Központtal
Szeretsz gyúrni, habarni, gőzölni, párolni, pirítani, rántani, sütni, sűríteni, tálalni és még nem múltál el 15 éves? Akkor téged keresünk!
Relax Kids - Pest
A Relax Kids relaxáció egy brit módszeren alapul, mely hét lépésen keresztül, a mozgás, a játék, izmok ellazítása, érzékelésünk megfigyelése, légzőgyakorlatok, pozitív önmegerősítés és a képzelet erejével segít megnyugtatni testünket és lelkünket. 
Mozdulj ki
Folytatódik a múlt évben elindult szabadtéri sorozatunk. Várunk titeket egy közös kirándulásra, mely nemcsak az egészségünknek tesz jót, de a közérzetünket, hangulatunkat is kiválóan emeli.  
Találkozzunk Veszprémben!
Egy őszi városnéző programra invitálunk, ahová az egész országból várjuk az egyszülős családokat.   
Ringató
A hagyományos Ringatók szülőknek és három év alatti gyermekeiknek szólnak. Minden kedden a pesti Egyszülős Központban várunk titeket 10:00-10:30-ig. Regisztráció nem szükséges.  
Bábos Mesekuckó
Bábos Mesekuckó foglakozások indulnak a pesti Egyszülős Központban péntek délelőttönként 1,5 - 5 éves gyermekek és szüleik részére.
Négy lépés a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz
Találd meg az egyensúlyt a stresszes hétköznapokban is! Négy alkalmas interaktív wokshopot indítunk a pesti Egyszülős Központban! Neked szól a program, ha úgy érzed elfáradtál és nem bírod a napi kihívásokat, stresszt, konfliktusokat kezelni nem egy nyelvet beszéltek a családdal vagy a környezettel és nem ért meg senki mélyeb (...tovább)
Múlt és jövő találkozása az Északiban – Egyszülős Fesztivál a Közlekedési Múzeummal
Az Egyszülős Központ és a Közlekedési Múzeum közös, egész napos fesztivállal vár mindenkit szeptember 17-én!
Állatkerti szakkör egyszülős gyerekeknek
Fantasztikus programot ajánlunk a Fővárosi Állat- és Növénykert jóvoltából 5-6-7. osztályos gyerekek számára.  
ZeneVarázslat a pesti Egyszülős Központban
A június 18-i nyitónapot követően minden hónap harmadik szombatján várunk a ZeneVarázslat zenei mentorprogramra a pesti Egyszülős Központban, melynek megálmodója, Várnagy Andrea zongoraművész.
ZeneVarázslat – avagy a hangok mögött rejlő üzenet
Négykezes Zongorakoncert Várnagy Andrea zongoraművésszel és lányával, Farkas Lilivel.
Szedjük együtt
Itt az eperszezon. Mozdulj ki velünk és gyere epret szedni!
Kiképzés
A KIKÉPZÉS egy hiánypótló, készség és kompetencia fejlesztő program. Célunk segíteni a fiatalokat abban, hogy kritikus helyzetekben, veszélyes vagy vészhelyzetben döntési és irányítási képességük fenntartása mellett, azt számukra vagy más számára a legkedvezőbb módon kezeljék, megoldják.
Élményfestés
Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével. Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.