Programok

Tini Jóga kedden, Pesten
Tini jóga Sallai Gyöngyivel keddenként külön fiúknak és lányoknak. 
Zenés fejlesztő angol nyelven, hétfőn, Pesten
Sallai Gyöngyi, zenepedagógus hétfő reggelenként 10:30-tól tart angol nyelven zenés fejlesztőfoglalkozást 3 éven aluli gyermekek számára.
Koncert az egyszülősökért
BETELT a jelentkezés az eseményre, már csak várólistára iratkozhattok fel.  Az Egyszülős Központ a ZeneVarázslat Mozgalommal karöltve nagyot álmodott, amiből egy nagyszabású gálaműsor ötlete született meg, melyre a Magyar Zene Házában kerül sor. Március 21-én lesz az Egyszülős családok napja, ennek apropójából szeretné (...tovább)
BETELT - Családi lovasprogram Vecsésen
BETELTEK A JELENTKEZÉSEK! Családi lovasprogramra invitálunk titeket szombatonként, Vecsésre, a Dobrovitz Lovasfarmra. Simics Júlia három éve csatlakozott az Egyszülős Klubhoz, és régi szenvedélye a lovaglás. Most egy hat hétvégén keresztül zajló családi lovasprogrammal szeretne kedveskedni az egyszülősöknek.
Énekeljünk együtt! - Egyszülős kórus Pesten, pénteken
Szoktál énekelni? Ha szívből dalolsz, egyetlen hang sem tűnhet falsnak. Mindehhez most segítséget és társakat kapsz. Csatlakozz a 2023-ban megalakult Egyszülős kórus pénteki próbáihoz!
Művészetterápiás foglalkozás Pesten
A művészetterápiás foglalkozások célja, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben anyaként, azáltal, hogy alkotás közben ráláthatunk különböző életterületeinkre.
Bábos Mesekuckó pénteken, Pesten
Bábos Mesekuckó foglalkozások indulnak a pesti Egyszülős Központban péntek délelőttönként 1,5 - 5 éves gyermekek és szüleik részére.
Ringató kedden, Pesten
A hagyományos Ringatók szülőknek és három év alatti gyermekeiknek szólnak. Minden kedden a pesti Egyszülős Központban várunk titeket 10:00-10:30-ig. Regisztráció nem szükséges.  
Élményfestés Pesten és Budán
Gyertek el hozzánk és kapcsolódjatok ki az akvarell segítségével. Éljétek át az alkotás örömét a festőkurzusunkon.