Kamaszpanasz - mediáció

Kamaszpanasz. Szülő-serdülő konfliktus rendezése mediációval. (egyéni mediáció)

Konfliktusok és megoldások a szülők - gyermek kapcsolatban. Csak az aktuális problémák kerülnek megbeszélésre, azok jövőbeni megoldása a cél. Szülőként előfordulhat velünk, hogy helytelenül kommunikálunk, ez helyrehozható. Minden gyerek önálló szuverén egyéniség. Nem vágynak másra, mint őszinte odafigyelésre. Erre ad lehetőséget ez a módszer, és ebben segít a mediátor.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik konfliktusban vannak, amit hatékonyan legkevesebb sérüléssel szeretnének megoldani. Akik számára fontos az a kapcsolat és szeretnének tenni érte.  Ahol cél a kommunikáció javítása és a mindennapok jobb megélése. Nem egyszerű kamasznak lenni, dr. Vekerdy Tamás hangsúlyozta, hogy az agyban is jelentős változások zajlanak ekkor, és hogy a kamaszra ki lehetne táblázni, hogy „átépítés miatt átmenetileg zárva”.

Időtartam: 60 perc

Időpontok az időpontfoglalásnál láthatóak

Helyszín: Egyszülős Központ (1085 Budapest Üllői út 30.)

Ár: Egyszülős Kártya nélkül: 15.000 Ft

      Egyszülős Kártyával: ingyenes

Ha még nincs Egyszülős Kártyád, itt tudod kiváltani.

Jelentkezni az időpontfoglalásnál lehet.

Major Kriszti

HR személyügyi szerverő és mediátor végzettségem van. Pécsi Tudomány Egyetemen és a Kommunikációs Főiskolán végeztem. 43 év munkatapasztalatát sales és főleg a kommunikáció területén szereztem.

Nehéz dolog kamasznak lenni. Annyi minden történik egyszerre. Az a rengeteg változás, ami ilyenkor végbemegy bennük és a környezetükben, egyaránt időt és türelmet igényel minden féltől.
A mindennapok rohanásában ezekből jut a legkevesebb. Ebben szeretnék segíteni, idővel, türelemmel, empátiával és intuícióval, a Gyermeknek és a Szülőnek egyaránt.

 

 

Időpontfoglalás

Belépő: 0 Ft,-

Helyszín

Hol: Egyszülős Központ
Cím: Budapest 1085 Üllői út 30.