Gyermekprogramok

Ringató Budán
Minden szerdán a budai Egyszülős Központban várunk titeket 10:00-10:30-ig.A foglalkozáson játszunk és ismerkedünk egymással és a zenei hangokkal, a zene örömével. 
Menő-manó élménytorna, csütörtökön Budán
Játékos, mozgásos foglalkozás mondókákkal, énekekkel, ritmushangszerekkel, mozgásfejlesztő eszközökkel, ügyességi pályával 1-3 éves korú gyermekek részére.
Gyermekjóga kéthetente szerdán, Budán
Urbán Zsófia gyerekjóga oktató vezetésével gyerekjóga indul a 6-10 éves korosztálynak szerdánként, a budai Központunkban.
Bursaverzum - kreatív, rajzolós workshop
A Bursaverzum egy olyan rajzos foglalkozás, ahol a résztvevők először megterveznek egy világot, amit utána megtöltenek élettel, majd végül egy "főhős" karaktert rajzolnak. 
Gyereknapi kalandozásra várunk Budán
Izgalmas gyereknapi programra hívunk titeket a budai Egyszülős Központba. Töltsétek velünk a délutánt a központban és a közeli parkban, ahol igazi kalandok, könnyed, szórakoztató kikapcsolódás vár rátok.
Ringató kedden, Pesten
A hagyományos Ringatók szülőknek és három év alatti gyermekeiknek szólnak. Minden kedden a pesti Egyszülős Központban várunk titeket 10:00-10:30-ig. Regisztráció nem szükséges.  
Zenés játszóház szerdánként, Pesten
Gyertek és énekeljünk együtt, hogy meghozzuk a gyermekek kedvét is hozzá! A dalokat hegedű kíséri, és lesznek olyan ritmushangszerek, amiket a gyerekek is kipróbálhatnak. Közben mehet a szabad játék, így a kicsik játszva ismerkedhetnek a dalokkal.
ESMT kóstoló
Az Erdei Szenzomotoros Torna (ESMT) az idegrendszer érését a változatos mozgások és a legkülönfélébb érzékszervi tapasztalatok révén segítő erdei foglalkozás.
ReMuri (Zöld Műhely) szerdánként, Pesten
A műhely célja, hogy közelebb hozza a gyerekekhez a természet megóvásásnak fontosságát. A szelektíven gyűjthető hulladékokból használati tárgyakat, játékot és dekorációt készítünk.
Zenés fejlesztő angol nyelven, hétfőn, Pesten
Salla Gyöngyi, zenepedagógus hétfő reggelenként 10:30-tól tart angol nyelven zenés fejlesztőfoglalkozást 3 éven aluli gyermekek számára.