Gyermekprogramok

Ringató szerdán, Budán
Minden szerdán a budai Egyszülős Központban várunk titeket 10:00-10:30-ig.A foglalkozáson játszunk és ismerkedünk egymással és a zenei hangokkal, a zene örömével. 
Papírszőnyeg - közös alkotás szerdán, Pesten
Új foglalkozás indul a pesti Egyszülős Központban a legkisebbek számára (2 és fél éves kortól), ahol énekelve és zenélve meghozzuk a gyermekek kedvét az alkotáshoz.
ReMuri (Zöld Műhely) szerdánként, Pesten
A műhely célja, hogy közelebb hozza a gyerekekhez a természet megóvásásnak fontosságát. A szelektíven gyűjthető hulladékokból használati tárgyakat, játékot és dekorációt készítünk.
Ringató kedden, Pesten
A hagyományos Ringatók szülőknek és három év alatti gyermekeiknek szólnak. Minden kedden a pesti Egyszülős Központban várunk titeket 10:00-10:30-ig. Regisztráció nem szükséges.  
Zenés fejlesztő angol nyelven, hétfőn, Pesten
Salla Gyöngyi, zenepedagógus hétfő reggelenként 10:30-tól tart angol nyelven zenés fejlesztőfoglalkozást 3 éven aluli gyermekek számára.
Bábos Mesekuckó pénteken, Pesten
Bábos Mesekuckó foglalkozások indulnak a pesti Egyszülős Központban péntek délelőttönként 1,5 - 5 éves gyermekek és szüleik részére.
Apró varróműhely kéthetente, Budán
Szeretsz alkotni és mindig is érdekelt a varrás világa? Várjuk az alkotni vágyó gyermekeket a Budai Központ közösségi terében. Éld meg kreativitásodat apró varróműhelyünkben!
Menő-manó élménytorna, csütörtökön Budán
Játékos, mozgásos foglalkozás mondókákkal, énekekkel, ritmushangszerekkel, mozgásfejlesztő eszközökkel, ügyességi pályával 1-3 éves korú gyermekek részére.
Gyermekjóga szerdán, Budán
Urbán Zsófia gyerekjóga oktató vezetésével gyerekjóga indul a 6-10 éves korosztálynak szerdánként, a budai Központunkban.