Gyermekprogramok

Menő-manó élménytorna, csütörtökön Budán
Játékos, mozgásos foglalkozás mondókákkal, énekekkel, ritmushangszerekkel, mozgásfejlesztő eszközökkel, ügyességi pályával 1-3 éves korú gyermekek részére.
Gyermekjóga kéthetente szerdán, Budán
Urbán Zsófia gyerekjóga oktató vezetésével gyerekjóga indul a 6-10 éves korosztálynak szerdánként, a budai Központunkban.
Dráma színjáték gyermekeknek Budán
A drámajátékban közösen megteremtünk egy képzelt világot, amit benépesítünk szereplőkkel. Ezek a szereplők valós problémával találkoznak, amire közösen keressük a megoldásokat. A jókedv és a vidámság garantált, emellett a gyerekek kiélhetik a mozgásigényüket is.
Ringató szerdán, Budán
Minden szerdán a budai Egyszülős Központban várunk titeket 10:00-10:30-ig.A foglalkozáson játszunk és ismerkedünk egymással és a zenei hangokkal, a zene örömével. 
ESMT kóstoló
Az Erdei Szenzomotoros Torna (ESMT) az idegrendszer érését a változatos mozgások és a legkülönfélébb érzékszervi tapasztalatok révén segítő erdei foglalkozás.
Bursaverzum - kreatív, rajzolós workshop
A Bursaverzum egy olyan rajzos foglalkozás, ahol a résztvevők először megterveznek egy világot, amit utána megtöltenek élettel, majd végül egy "főhős" karaktert rajzolnak. 
Papírszőnyeg - közös alkotás szerdán, Pesten
Új foglalkozás indul a pesti Egyszülős Központban a legkisebbek számára (2 és fél éves kortól), ahol énekelve és zenélve meghozzuk a gyermekek kedvét az alkotáshoz.
ReMuri (Zöld Műhely) szerdánként, Pesten
A műhely célja, hogy közelebb hozza a gyerekekhez a természet megóvásásnak fontosságát. A szelektíven gyűjthető hulladékokból használati tárgyakat, játékot és dekorációt készítünk.
Ringató kedden, Pesten
A hagyományos Ringatók szülőknek és három év alatti gyermekeiknek szólnak. Minden kedden a pesti Egyszülős Központban várunk titeket 10:00-10:30-ig. Regisztráció nem szükséges.  
Zenés fejlesztő angol nyelven, hétfőn, Pesten
Salla Gyöngyi, zenepedagógus hétfő reggelenként 10:30-tól tart angol nyelven zenés fejlesztőfoglalkozást 3 éven aluli gyermekek számára.
Bábos Mesekuckó pénteken, Pesten
Bábos Mesekuckó foglalkozások indulnak a pesti Egyszülős Központban péntek délelőttönként 1,5 - 5 éves gyermekek és szüleik részére.